Nuoret pelaavat puistossa jalkapalloa

Pulmakulma: Hyvinvointi ja terveys

Miten tehdään

Pippi

Moikka! Mitä eroo tyttöjen ja poikien itsetyydytyksessä on? Miten sitä tehdään noin niinku tavallisesti? Tiedän miten mä saan kiihotuttuu, mut onko ok vaikka aina ei tulekaan siemensyöksyä? Joskus tulee vauhdilla. Mitkä on hyvät nimet tytön ja pojan sukupuolielimille?

  • Seksuaalineuvoja

   Hei Pippi, kiitos kysymyksistäsi.

   Kysyt mitä eroa on tyttöjen ja poikien itsetyydytyksessä ja miten sitä tavallisesti tehdään. Suurin ero on varmaan sukuelinten erilaisuudessa eli pimpit ja pippelit ovat rakenteeltaan ja ulkonäöltään erilaiset. Sen lisäksi vielä pimpit ja pimpit sekä pippelit ja pippelit ovat keskenään erinäköisiä ja persoonallisia.

   Se miten itsetyydytystä tehdään, riippuu täysin jokaisen omasta mieltymyksestä.  Ei ole olemassa tavallista tai oikeaa tapaa. Itsetyydytys eli sooloseksi on erinomainen tapa tutustua omaan kehoon. Itseään eri tavoin koskettelemalla löytää, mikä itsestä tuntuu hyvältä ja kiihottavalta.

   Halusit tietää, onko ok, vaikka ei aina tule siemensyöksyä. Vastaus on, että kyllä se on ihan ok. Siemensyöksy ja orgasmi eivät ole sama asia. Orgasmin voi saada ilman siemensyöksyä ja päinvastoin tai ne voivat myös liittyä yhteen.

   ​Kysyt myös mitkä olisivat hyvä nimet tytön ja pojan sukuelimille. Nimiä on monia, voisi melkein sanoa, että vain mielikuvitus on rajana. Sukuelimistä voi käyttää sellaista nimeä mikä tuntuu itselle ja omaan suuhun sopivalta. Eri tilanteissa ja eri-ikäisten kanssa käytetään monesti eri nimiä kuten vagina, penis, pillu, kikkeli, pimpsa, kalu, häpy jne.

   Lisätietoa ja hyödyllisiä linkkejä aiheesta löydät sivustomme Tietoa nuorille-osiosta.

Osallistu keskusteluun

Muita kysymyksiä