Kuva Rajakylän nuokkarin aulasta

Rajakylän nuorisotila

Tervetuloa Rajakylän nuorisotilalle!

Rajakylän nuorisotilalla pääset viettämään aikaa kavereiden ja koulutetun henkilökunnan kanssa monenlaisten tekemisten äärellä. Nuorisotilalla on käytössä oma liikuntasali, pelitila, askarteluhuone, oleskelutilat ja keittiö. Nuorisotilalla voit käydä mm. pelailemassa pallopelejä, pingistä, biljardia tai lautapelejä.

Pelitilassa on 12 pelitietokonetta nuorten käytössä sekä PS4. School of Gaming järjestää pelivalmennusta tiistaisin klo 18-20, jolloin pelitila on vain pelivalmennuksen käytössä. Valmennus on 7.lk – 17-vuotiaille ja siihen pääset ilmoittautumaan oheisesta linkistä: pelivalmennukseen ilmoittautuminen.

Nuokkarin viikko-ohjelmaan kuuluu myös haastepelejä, askartelua, kokkailua, kisoja ja visoja. Nuorisotilan ohjaajat valvovat ja järjestävät ohjattua toimintaa. Voitte myös itse vaikuttaa talolla järjestettävään toimintaan. Nuorista koostuva talotoimikunta suunnittelee ja järjestää teemailtoja sekä muuta kivaa toimintaa.

Tervetuloa mukaan Rajakylän nuorisotilan toimintaan!  

kuva työyhteisöstä

  

Katso alla olevalta videolta meidän nuokkarin esittely tai katso se oheisesta linkistä Rajakylän Nuorisotila(youtube.com)

Nuokkarin esittelyvideo

Ohjaajat

Timo Tolonen
Toni Hepo-oja
Raija Mankinen
Tarja Pyykkö
Merja Häyrynen
Jenna Sainio
Tyhjä profiilikuva.
Katariina Koski

Tilojen varaus

Nuorisotilojamme voi vuokrata. Katso Timmi-tilavarauskalenterista vapaat ajat ja tee hakemus alla olevan lomakkeen avulla!

Aula/olohuone/keittiö 147,5 m2
Kerhohuone 49 m2
Nuorisotalon liikuntasali 119 m2

Vuoronjakoperiaatteet ja käyttöehdot:

Nuorisopalveluiden oma toiminta
Oululaiset alle 29-vuotiaiden ryhmät
Oululaiset rekisteröidyt järjestöt/yhdistykset
Muut toimijat

Emme vuokraa nuorisotiloja yksityiseen käyttöön esim. synttärit
Kausivuoroja vuokrataan vain lapsi- ja nuorisojärjestöille tai sopimusyhteistyökumppaneille.

Nuorisotilan varaushakemus löytyy täältä

Vielä huominen ollaan auki ja sitten kohti kesätoimintoja ja -lomia.

@outo_ouluauto ja @nuortenoulu ja ouka.fi/fiilis löytyy erilaisia kesätoimintoja. Liikkuvan nuorisotyön Outo-Ouluautoa voi kutsua sen Instassa käymään alueella.

#RajisNuokkari #OulunNuorisopalvelut #NuortenOulu #Oulu
Alakoululaisten vanhemmille tiedoksi.

#RajisNuokkari #NuortenOulu #OulunNuorisopalvelut #Oulu
Kesäkuun alussa pidetään päivälaneja kahdella nuokkarilla, Maikkulassa 6.6. ja Rajakylässä 8.6. Lanit alkaa klo 16 ja loppuu klo 23.

Lanit on tarkoitettu 13-17 vuotiaille nuorille. Ilmoittautuminen alkaa nyt ja molemmissa on 10 konepaikkaa. Paikat täytetään ilmottautumisjärjestyksessä.

Mukaan voit ottaa omia hiiriä, näppiksiä, kuulokkeita jne. Konetta et tarvitse mukaan. Ilmoittautuminen puhelimitse Maikkulaan Samille 044-7038223 ja Rajakylään Tonille 044-7038319. Ilmoita nimesi ja puhelinnumerosi. 
Otamme kuvia ja videoita illan aikana niin mikäli haluat näkyä niissä niin käy pyytämässä lähinuokkariltasi kuvauslupa. Se pitää olla täytettynä lanien alkaessa.
#RajisNuokkari #NuortenOulu #OulunNuorisopalvelut #Oulu
7.6. pidetään Oulun Kuusisaaressa Kaikkien Kesäfestari. Festari on maksuton, päihteetön ja siinä pyritään huomioimaan esteettömyys erityisen hyvin.

Festari on tarkoitettu koko perheelle ja esiintyjinä ovat Portion Boys, South Gates, Pönkän pumppu ja Liikkuva laulureppu.

#OulunNuorisopalvelut #NuortenOulu #Oulu #RajisNuokkari
Vaikka nuokkareita kesällä on kiinni, niin meidän ohjaajia näkee @outo_ouluauto kyydissä kesän mittaan. Meidät voi myös kutsua tulemaan käymään sinne missä olette.

#OulunNuorisopalvelut #NuortenOulu #RajisNuokkari
Rajakylän koulun vanhempainyhdistys järjestää yhteistyötahojen kanssa perinteisen koko perheen Toiveet Todex-tapahtuman. Tervetuloa näkemään ja kokemaan monenlaista juttua!

#RajisNuokkari #OulunNuorisopalvelut #NuortenOulu
Hiihtoloman tiistaina pidetään ulkoilupäivä Talvikkipuistossa. Ollaan siellä klo 14-18. Paistellaan makkaraa ja ohjaajia voit tavata myös jäällä ja pulkkamäessä! 

Nuokkari silti auki hiihtoloman aukiolojen mukaisesti.
Säävaraus pidetään mut toivotaan komiaa auringon paistetta 😎

#RajisNuokkari #OulunNuorisopalvelut #NuortenOulu #Oulu
Pelistriimiä Rajakylästä klo 17: 30 alkaen. Seremoniamestari väistyy striimaajan paikalta mut on peleissä mukana. 

Striimiähän voit seurata tutuista paikoista twitch.tv/rajisnuokkari sekä sohova.nuortenoulu.fi

#OuluPelaa #RajisNuokkari #Sohova #NuortenOulu #OulunNuorisopalvelut #Oulu #Striimaaminen #EPelaaminen