Kahden henkilöä kävelee metsäpolkua pitkin.

Osallisuuspolku


Osallisuuspolkuun on koottu kouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille Oulun kaupungin tarjoamia erilaisia tapoja ja paikkoja osallistua ja vaikuttaa. Osallisuuspolun videot on koottu ikäryhmittäin. Tässä osallisuuspolussa on vinkkejä vaikuttamismahdollisuuksista pääosin nuorisopalveluiden toiminnassa ja perusopetuksessa.

Klikkaa videot auki, niin tiedät, mistä on kyse!

7-12-vuotiaat

Tiesitkö, että nuokkarillakin kävijät voivat vaikuttaa toiminnan sisältöihin? Koulussakin voit vaikuttaa esimerkiksi oppilaskunnan ja erilaisten ryhmien kautta. Tänne on koottu alakouluikäisille erilaisia paikkoja, joissa pääset vaikuttamaan. Hyppää sisään!

13-17-vuotiaat

Yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille on paljon erilaisia mahdollisuuksia osallistua ja vaikuttaa. Kaupungin tarjoamia mahdollisuuksia löydät muun muassa nuorisotiloilta, kouluilta tai nuorisovaltuustosta. Klikkaa itsesi sisälle ja katso, mitä tälle ikäryhmälle on tarjolla.

18-v. +

Täysi-ikäisille nuorille ja nuorille aikuisille on erilaisia mahdollisuuksia osallistua ja vaikuttaa myös kaupungin toiminnoissa ja niiden avulla. Olisitko sinä itse kiinnostunut järjestämään toimintaa muille nuorille tai ideoimaan kaupungin palveluita? Tutustu eri mahdollisuuksiin täällä!

Kaikenikäisille

Kaupunki tarjoaa lapsille ja nuorille erilaisia vaikuttamisen paikkoja. Osa on kohdennettu eri ikäryhmille, mutta osa niistä ei katso ikää eli ne on tarkoitettu monen ikäisille. Kurkkaa vinkit täältä!