Kuvassa Nuorten Bysiksen peli- ja mediatila, jossa 11 pelitietokonetta.

Pelifarmi

Oletko 17-29-vuotias? Oletko kiinnostunut pelialasta? Onko sinulla intohimoa pelien tekemiseen tai onko sinulla kokemusta esimerkiksi koodaamisesta, graafisesta suunnittelusta tai jostain muusta pelikehityksen eri osa-alueesta, kuten pelisuunnittelusta tai äänituotannosta?

Pelifarmitoiminta pitää sisällään kaksi erillistä toimintamallia, joihin sinulla on mahdollisuus osallistua.

Pelifarmi- pelikehittämisen valmennusohjelma

Pelifarmi- pelikehittämisen valmennusohjelma on tarkoitettu 17-29- vuotiaille oululaisille nuorille, jotka ovat kiinnostuneet pelikehityksestä yleisesti ja sen eri osa- alueista, kuten esimerkiksi koodaamisesta, graafisesta suunnittelusta ja äänituotannosta. Valmennusohjelman kesto on 4 kuukautta ja se järjestetään kaksi kertaa vuodessa, pääsääntöisesti työkokeiluna. Pelifarmin aikana saat laaja- alaisen kuvan pelikehityksestä, projektimuotoisesta työskentelystä ja tiimityöskentelystä peliprojekteissa.

Pelifarmin seuraava haku aukeaa heinäkuussa 2024

Pelifarmi Lounge- toiminta

Pelifarmi Lounge- toiminta on tarkoitettu 17-29- vuotiaille oululaisille nuorille, jotka ovat kiinnostuneita omaehtoisesta pelikehityksestä ja omien ammatillisten taitojensa kehittämisestä liittyen pelialaan. Toiminta on vapaaehtoista. Toiminnan tarkoituksena on tarjota nuorille tila, välineistö ja ohjelmistot vapaaehtoiseen pelikehittämiseen ja oman pelialan osaamisen vahvistamiseen. Tilan käyttö ja työskentely muodostuvat nuorten omista tarpeista pelialaan liittyen.

Tilat varattavissa seuraavan kerran elokuussa 2024

Ohjaajat

Ville Helttunen
Ville Helttunen
Pelifarmin kouluttaja

Puhelinnumero:p. 040 610 8167
Kosti Pasanen
Yksilövalmentaja

Puhelinnumero:p. 040 724 3522
Byströmin B-streamline logo.

Jari Räsänen
Ohjaaja

Puhelinnumero:p. 050 599 2293

Ajankohtaista