kuva Ritaharjun nuorisotilasta

Ritaharjun nuorisotila

Tervetuloa Ritaharjun nuorisotilalle!

Pelailua, liikuntaa ja yhdessä tekemistä – Ritaharjun nuorisotila tarjoaa monipuolista toimintaa nuorille!

Ritaharjun monitoimitalon nuorisotila on alueen nuorten kokoontumis- ja kohtaamispaikka: turvallinen ympäristö viettää vapaa-aikaa, harrastaa sekä tavata kavereita ja ohjaajia. Nuorisotila sijaitsee Ritaharjun monitoimitalossa alakerrassa kirjaston vieressä.

Nuorisotilalla voit viettää aikaa pelaillen, osallistuen toimintoihin tai jutellen kavereiden ja ohjaajien kanssa. Sinulla on myös mahdollisuus käyttää monitoimitalon musiikkiluokkaa musisoimiseen, salia liikkumiseen ja kotitalousluokkaa kokkailuihin.

Tarjolla on monipuolista ohjattua toimintaa. Nuorisotalon kävijänä pääset osallistumaan toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen yhdessä ohjaajien kanssa ja viikko-ohjelmat suunnitellaan nuorten omien toiveiden pohjalta.

Talomme työntekijät ovat nuorten ja heidän vanhempiensa tukena ja apuna kaikissa nuorten elämään liittyvissä asioissa. Olemme koulutettuja nuorisoalan ammattilaisia.

Katso alta meidän esittelyvideo tai katso se oheisesta linkistä Youtubesta Ritaharjun Nuorisotila (linkki aukeaa uudessa välilehdessä).

Ritaharjun nuorisotila

Ohjaajat

Tatja Sevander
Esa Talala
Minna Nikula
Katariina Säikkälä
Jutta Keränen
Joona Mourujärvi
Ada Willman

Sähköpostiosoitteet muodossa

Ajankohtaista alueella

Ritaharjun nuorisotila sulkee ovensa kesän ajaksi 6.6.-9.8. väliselle ajalle. Isommille kävijöille avaamme ovet myöhemmin syksyllä, joten seuratkaahan silloin ilmoittelua. 😊 Isot kiitokset meidän kävijöille kuluneesta vuodesta ja ihanaa kesää kaikille!☀️🌼 Nähdään taas 🧡

#Ritanuokkari #OulunNuorisopalvelut #NuortenOulu #Oulu
Hauskaa vappua kaikille meidän väeltä! 🥳 Meitä voi vielä tänään tulla moikkaamaan klo 20 saakka. #Ritanuokkari #OulunNuorisopalvelut #NuortenOulu #Oulu #AsteenVerran hauskempi vappu 🎈
Hyvän mielen vinkki:

Ei hätää kaikki järjestyy💫Tällä hetkellä maailman tilanne voi tuntua ahdistavalta ja ehkä pelottavaltakin. Tässä on muutama vinkki, mitä voi tehdä jos puheet sodasta huolestuttavat?

⭐hyväksy ja ota huolestuneisuuden tunteet vastaan, ne ovat täysin luonnollisia

⭐kerro ajatuksistasi ja tunteistasi läheisille tai ystävillesi

⭐jatka arkeasi ja pidä huoli itsestäsi sekä läheisistäsi

⭐malta lukemasta liikaa uutisia

⭐huomaa ja tunnista asioita, mitkä ovat hyvin: Suomessa on rauha, täällä Olemme turvassa. Tilanteeseen etsitään ratkaisua. Tässä ja nyt kaikki on hyvin.

⭐Tee asioita, mitkä tekevät sinut onnelliseksi ja tuottavat iloista mieltä

⭐lisää keskusteluapua voit saada esimerkiksi nuorten Oulu chatista www.nuortenoulu.fi ma-la 18-20

Lähde ja kuva: @Mielenterveys
 https://mieli.fi/uutiset/mita-voi-tehda-jos-puheet-sodasta-huolestuttavat/

#ritanuokkari #nuortenoulu #oulunnuorisopalvelut #oulu #asteenverran #mielenterveys
Joulukalenterin luukku 22 ja samalla kalenterimme viimeinen luukku. 
 Oikein ihanaa joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille! Nähdään taas ensi vuonna!  T. Ritaharjun nuokkarin henkilökunta 🎄❤ #nuortenoulu #oulu #oulunnuorisopalvelut  #asteenverran #ritanuokkari
Hyvän mielen vinkki: mieti, mitkä asiat tuottavat sinulle iloa. 

Omia tunteita on hyvä opetella tunnistamaan, koska se helpottaa niiden ymmärtämistä ja auttaa selkeyttämään mitkä asiat mitäkin tunnetta aiheuttavat. Tunteita on monenlaisia ja yksi niistä on ilo. Onko sinulla tiettyjä iloa tuovia asioita?

Iloisia syyslomatunnelmia kaikille! 

Lähde: www.mieli.fi @mielenterveys

#ritanuokkari #Oulunnuorisopalvelut #NuortenOulu #oulu
Heissan. Mä oon Jutta. Olen 38v. Olen uusi ohjaaja Ritaharjun nuokkarilla. Rakastan minun koiria ja tykkään neuloa villasukkia. Tuu jutteleen kanssani. Hymyilään kun kohdataan. 🤪😊 #oulu #nuortenoulu #ritanuokkari #OulunNuorisopalvelut
Oikein ihanaa ja rentouttavaa kesää kaikille! Kiitos teille jotka olette lukuvuoden aikana ilahduttaneet meitä käymällä nuokkarilla. Toivottavasti näemme jälleen ensi syksynä💛
#ritanuokkari #nuortenoulu #oulunnuorisopalvelut #oulu
Viimeinen kouluviikko käynnissä ennen kesälomaa ja meillä on teille mahtavia uutisia. Nuokkari on auki 7.lk-17-vuotiaille tulevana lauantaina ja ohjelmassa on grillailua, skaboja, hyvää fiilistä ja toivottavasti myös aurinkoa☀️ Kaikkien kävijöiden kesken arvotaan myös Hesburgerin lahjakortti🍔🍟🥤 Tervetuloa, olemme auki klo 15-22!
#ritanuokkari #nuortenoulu #oulu #oulunnuorisopalvelut #kesäloma