Nuorisotila boxin sisäänkäynti.

Ylikiimingin nuorisotila Boxi

Tervetuloa Ylikiimingin nuorisotilalle!

Ylikiimingin nuorisotila Boxi on alueen lasten ja nuorten kokoontumis- ja kohtaamispaikka. Boxi tarjoaa sinulle turvallisen ympäristön viettää vapaa-aikaa, harrastaa sekä tavata kavereita ja ohjaajia.

Nuorisotila sijaitsee Ylikiimingin kirkonkylällä entisessä kunnantalossa, asukastuvan alakerrassa. Tämän lisäksi 7.lk – 17-vuotiaille tarkoitettua toimintaa järjestetään myös Vesalan monitoimitalolla, ns. Vesalan Boxilla, keskiviikkoisin. Kylän Boxin tilat eivät ole täysin esteettömät, koska tilamme ovat kahdessa tasossa.

Nuorisotilalla voit esimerkiksi pelailla lauta- tai konsolipelejä, askarrella, pelata biljardia ja pingistä tai saapua vain oleilemaan. Lisäksi Vesalassa on mahdollisuus käyttää liikuntasalia. Nuoret voivat myös järjestää omaehtoista toimintaa (esim. kerhoja) meidän ohjaajien tukemana.

Teemme yhteistyötä myös alueen koulujen, kirjaston ja seurakunnan kanssa, eli voit törmätä meidän tilan ohjaajiin myös Boxin ulkopuolella. Ideat ja toiveet ovat aina tervetulleita, joten kerrothan niistä meille tai laita meille viestiä puhelimitse, Facebookissa, Instagramissa tai Snapchatissa.

Allaolevassa videossa esittelemme Boxin toimintaa. Voit myös katsoa videon Nuorten Oulu -Youtube kanavalta (Linkki nuorisotila Boxin esittelyvideoon).

Ylikiimingin nuorisotilan esittely

ohjaajat:

Riikka Merkkiniemi
Juho Hirvelä
Iina Saarinen
Tämmösellä possella tänään pidennetyssä! 🤩 Saatiin kavereiksi Kiimingin seurakunnan nuorisotyöntekijän Villen ja Kaasitoiminnasta Jannen ja Saken. Tulkaahan moikkaamaan!!

#Oulu #OulunNuorisopalvelut #NuortenOulu #NuorisotilaBoxi #KiiminginSeurakunta #KaasiToiminta
Meillä on vieraita!! 🤩 Saatiin Byströmin Ohjaamolta Nuorten tieto- ja neuvontapalveluista tietopalveluohjaaja Sannan sekä etsivän nuorisotyöntekijä Päivin kyläilemään meille Boxille ja kertomaan Byströmin Ohjaamon toiminnasta. Tulkaahan jututtamaan Sannaa ja Päiviä. 😊

#Oulu #OulunNuorisopalvelut #NuortenOulu #NuorisotilaBoxi #ByströminOhjaamo #OulunEtsivät
Voikkuleipä- ja kaakaobuffet Vesalassa. 😋

#Oulu #OulunNuorisopalvelut #NuortenOulu #NuorisotilaBoxi #AsteenVerran parempaa voikkuleipää 🥪🤩
Tänään 5-luokkalaisten kanssa ulkoiltiin ja paistettiin vaahtokarkkeja 👍😊 #Oulu #OulunNuorisopalvelut #AsteenVerran #kaakaota #vaahtokarkkeja #NuorisotilaBoxi #NuortenOulu
Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua toivottelevat Riikka, Iina ja Boxin työharjoittelija Tanja! 🤗

#Oulu #OulunNuorisopalvelut #NuortenOulu #AsteenVerran #NuorisotilaBoxi
Näin Ehkäisevää päihdetyön viikkoa viettäessä on hyvä muistutella, että kaikki Oulun nuorisotilat ovat täysin päihteettömiä. Nuorisotilalla tai sen välittömässä läheisyydessä ei siis saa käyttää tai hallussapitää mitään päihteisiin liittyviä tuotteita (kuten tupakkaa, nuuskaa, tulitikkuja/sytkäriä, alkoholia, huumeita jne). Lisäksi meillä ohjaajilla on velvollisuus ilmoittaa nuoren vanhemmille ja tarvittaessa muille viranomaisille, mikäli nuori käyttää tai hallussapitää päihteisiin liittyviä tuotteita.

Myös energiajuomat ovat nuorisotiloilla ja sen välittömässä läheisyydessä kielletty.

#Oulu #OulunNuorisopalvelut #NuortenOulu #NuorisotilaBoxi
Eilen vietettiin pitkästä aikaa Vesala Openia! Ylikiimingin osallisuusryhmä Y.K.S.1 järjesti Openissa arvonnan. Arvontaan osallistujia oli huikeat 114kpl! 🥳 Voittaja on nyt arvottu, ja häneen ollaan oltu yhteydessä. Kiitos kaikille arvontaan ja Vesala Openiin osallistuneille. Seuraavaa Vesala Openia vietetään ti 16.11.

#Oulu #NuorisotilaBoxi #YlikiiminginKoulu #VesalaOpen #OulunNuorisopalvelut #NuortenOulu