Nuorisotila boxin sisäänkäynti.

Ylikiimingin nuorisotila Boxi

Tervetuloa Ylikiimingin nuorisotilalle!

Ylikiimingin nuorisotila Boxi on alueen lasten ja nuorten kokoontumis- ja kohtaamispaikka. Boxi tarjoaa sinulle turvallisen ympäristön viettää vapaa-aikaa, harrastaa sekä tavata kavereita ja ohjaajia.

Nuorisotila sijaitsee Ylikiimingin kirkonkylällä entisessä kunnantalossa, asukastuvan alakerrassa. Tämän lisäksi 7.lk – 17-vuotiaille tarkoitettua toimintaa järjestetään myös Vesalan monitoimitalolla, ns. Vesalan Boxilla, keskiviikkoisin. Kylän Boxin tilat eivät ole täysin esteettömät, koska tilamme ovat kahdessa tasossa.

Nuorisotilalla voit esimerkiksi pelailla lauta- tai konsolipelejä, askarrella, pelata biljardia ja pingistä tai saapua vain oleilemaan. Lisäksi Vesalassa on mahdollisuus käyttää liikuntasalia. Nuoret voivat myös järjestää omaehtoista toimintaa (esim. kerhoja) meidän ohjaajien tukemana.

Teemme yhteistyötä myös alueen koulujen, kirjaston ja seurakunnan kanssa, eli voit törmätä meidän tilan ohjaajiin myös Boxin ulkopuolella. Ideat ja toiveet ovat aina tervetulleita, joten kerrothan niistä meille tai laita meille viestiä puhelimitse, Facebookissa, Instagramissa tai Snapchatissa.

Allaolevassa videossa esittelemme Boxin toimintaa. Voit myös katsoa videon Nuorten Oulu -Youtube kanavalta (Linkki nuorisotila Boxin esittelyvideoon).

Ylikiimingin nuorisotilan esittely

ohjaajat:

Riikka Merkkiniemi
Juho Hirvelä
Iina Saarinen
Tanja Toivola
Päättärilauantai ja Nuijamiesten lava on auki. 🕺😎 Voitte törmätä lavalla ja sen läheisyydessä nuoriso-ohjaajiin Anuun ja Essiin. Käykäähän moikkaamassa, jos ootte mestoilla!

#Oulu #OulunNuorisopalvelut #NuortenOulu #NuorisotilaBoxi
Tämmösellä possella tänään pidennetyssä! 🤩 Saatiin kavereiksi Kiimingin seurakunnan nuorisotyöntekijän Villen ja Kaasitoiminnasta Jannen ja Saken. Tulkaahan moikkaamaan!!

#Oulu #OulunNuorisopalvelut #NuortenOulu #NuorisotilaBoxi #KiiminginSeurakunta #KaasiToiminta
Meillä on vieraita!! 🤩 Saatiin Byströmin Ohjaamolta Nuorten tieto- ja neuvontapalveluista tietopalveluohjaaja Sannan sekä etsivän nuorisotyöntekijä Päivin kyläilemään meille Boxille ja kertomaan Byströmin Ohjaamon toiminnasta. Tulkaahan jututtamaan Sannaa ja Päiviä. 😊

#Oulu #OulunNuorisopalvelut #NuortenOulu #NuorisotilaBoxi #ByströminOhjaamo #OulunEtsivät
Voikkuleipä- ja kaakaobuffet Vesalassa. 😋

#Oulu #OulunNuorisopalvelut #NuortenOulu #NuorisotilaBoxi #AsteenVerran parempaa voikkuleipää 🥪🤩
Tänään 5-luokkalaisten kanssa ulkoiltiin ja paistettiin vaahtokarkkeja 👍😊 #Oulu #OulunNuorisopalvelut #AsteenVerran #kaakaota #vaahtokarkkeja #NuorisotilaBoxi #NuortenOulu
Eilen vietettiin pitkästä aikaa Vesala Openia! Ylikiimingin osallisuusryhmä Y.K.S.1 järjesti Openissa arvonnan. Arvontaan osallistujia oli huikeat 114kpl! 🥳 Voittaja on nyt arvottu, ja häneen ollaan oltu yhteydessä. Kiitos kaikille arvontaan ja Vesala Openiin osallistuneille. Seuraavaa Vesala Openia vietetään ti 16.11.

#Oulu #NuorisotilaBoxi #YlikiiminginKoulu #VesalaOpen #OulunNuorisopalvelut #NuortenOulu
Ai ettien että mitä herkkua ollaan teille isoille loihdittu! Tänään syyslukukauden ensimmäinen isojen ilta Vesalassa klo 17-20. Ei muuta ku hippulat vinkuen kohti Vesalaa 🛵
#oulu #nuortenoulu #oulunnuorisopalvelut #nuorisotilaboxi
Täällä ollaan taas tutulla kokoonpanolla Ylikiimingissä. 😊 Poikkeusaika jatkuu nykyisillä tiedoilla 18.1. saakka eli Boxin ovet ovat kiinni kaikille muille paitsi 1.-2.-luokkalaisille. Mutta ei hätiä mitiä, verkkotyötä tehdään tuttuun tapaan keskiviikko- ja perjantai-iltaisin. 🥳 Tänään meidät tavoittaa klo 20 asti eri kanavia pitkin (snäppi, ig, wa...). Lisäksi meidät voi nähdä tänään kahdessa eri livessä!

#oulu #oulunnuorisopalvelut #nuortenoulu  #nuorisotilaboxi