Nuorisotila boxin sisäänkäynti.

Ylikiimingin nuorisotila Boxi

Tervetuloa Ylikiimingin nuorisotilalle!

Ylikiimingin nuorisotila Boxi on alueen lasten ja nuorten kokoontumis- ja kohtaamispaikka. Boxi tarjoaa sinulle turvallisen ympäristön viettää vapaa-aikaa, harrastaa sekä tavata kavereita ja ohjaajia.

Nuorisotila sijaitsee Ylikiimingin kirkonkylällä entisessä kunnantalossa, asukastuvan alakerrassa. Tämän lisäksi 7.lk – 17-vuotiaille tarkoitettua toimintaa järjestetään myös Vesalan monitoimitalolla, ns. Vesalan Boxilla. Vesalan Boxin sivut löytyvät painamalla tästä.

Kylän Boxin tilat eivät ole täysin esteettömät, koska tilamme ovat kahdessa tasossa. Hissiä tai nostalaitteita ei tilastamme löydy.

Nuorisotilalla voit esimerkiksi pelailla lauta- tai konsolipelejä, askarrella, pelata biljardia ja pingistä tai saapua vain oleilemaan. Lisäksi Vesalassa on mahdollisuus käyttää liikuntasalia.

Ilmoitamme toiminnastamme pääsääntöisesti Instagramissamme @nuorisotila_boxi (linkki aukeaa uuteen välilehteen).

Nuoret voivat myös järjestää omaehtoista toimintaa (esim. kerhoja) meidän ohjaajien tukemana.

Teemme yhteistyötä myös alueen koulujen ja seurakunnan kanssa, eli voit törmätä meidän tilan ohjaajiin myös Boxin ulkopuolella. Ideat ja toiveet ovat aina tervetulleita, joten kerrothan niistä meille tai laita meille viestiä puhelimitse, Facebookissa, Instagramissa tai Snapchatissa.

Alla olevasta kuvasta löydät vielä Boxin käytetyimmät viestintäkanavat, osoitteen ja lyhyen esittelyvideon Boxin tiloista.


Klikkaa tästä avataksesi saavutettavan näkymän tästä sisällöstä

ohjaajat:

Peetu Ihme / puh. 040-4813661
Milla Salmu
Iina Saarinen / puh. 040 1883703