Nuorisotila Vorelli

Yli-Iin nuorisotila Vorelli

Tervetuloa Yli-Iin nuorisotila Vorellille!

Yli-Iin nuorisotila on alueen lasten ja nuorten kokoontumis- ja kohtaamispaikka. Nuorisotilalla sinulla on mahdollisuus viettää aikaa, harrastaa ja kohdata ikätovereitasi turvallisessa ympäristössä.

Nuorisotilalla voit esimerkiksi käyttää liikuntasalia, pelailla lauta- tai konsolipelejä, askarrella, pelata biljardia tai saapua vain oleilemaan. Meillä voit myös järjestää omaehtoista toimintaa (esim. kerhoja) ohjaajien tukemana.

Nuorisotiloissa työskentelevät ohjaajat ovat koulutettuja ammattilaisia, jotka ovat lasten, nuorten ja vanhempien tukena sekä apuna kaikissa lasten ja nuorten elämään liittyvissä asioissa. Yhteistyötä tehdään aktiivisesti alueen koulujen ja seurakunnan kanssa.

Ideat ja toiveet ovat aina tervetulleita, joten kerrothan niistä meille tai laita meille viestiä puhelimitse, facebookissa, Instagramissa tai Snapchatissa.

Allaolevassa videossa esittelemme Vorellin toimintaa. Voit myös katsoa videon Vorellin- Youtube kanavalta (Linkki videoon).

Vorellin esittelyvideo

https://www.youtube.com/watch?v=JKuKm3gZTmQ

Ohjaajat

Jorma Rasvala
tyhjä henkilöprofiili

Juho Ponto

Lauantaina on jälleen mahdollisuus päästä pelailemaan etänä ohjaajien kanssa 🤩 Ida myös linjoilla viimeistä kertaa. Älä jää yksin pelailemaan 🥰 #NuortenOulu #OulunNuorisopalvelut #Nuorisotila_Vorelli #Oulu #Nuorisotila_Vorelli
Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen bystrom@ouka.fi. Muista lisätä viestiin infon pvm johon osallistut ja haluatko tallenteen infosta.
 Byströmin Ohjaamon nuorten tieto- ja neuvontapalvelu yhteistyössä OAMK:n opiskelijoiden ja BusinessOulun kanssa järjestävät Teamsissa kesätyöinfon. Infoissa käydään läpi työnhaun asiakirjoja ja työsuhteessa huomioitavia asioita. Osallistujat saavat tietoa myös Oulun kaupungin 15–17- vuotiaiden kesätyöseteleistä ja yli 18-vuotiaiden opiskelijoiden kesätöistä. 
#NuortenOulu #OAMK #Nuorisotila_Vorelli #ByströminOhjaamo #Oulu #BusinessOulu
Tulevana lauantaina ohjaajan voi tavoittaa somealustoilta tai pyytää mukaan pelaamaan 😀 #OulunNuorisopalvelut #NuortenOulu #Nuorisotila_Vorelli #Oulu
Mukavia vapaapäiviä kaikille  Vorelli avaa ovensa jälleen 7.12. KLO 12-20. #OulunNuorisopalvelut #NuortenOulu #Nuorisotila_Vorelli #Oulu
Yllätä läheisesi lahjalla, joka ei vaadi paljoa rahaa. Hiljenny ja kirjoita kirje 😀 Tässä muutama "Tipsi" 

✨️Puhuttele henkilökohtaisesti. Kirjeen voimaan voi tarttua heti, jo puhuttelussa. ...

✨️Kerro muisto. ...

✨️Kerro mitä arvostat hänessä ...

✨️Kirjoita itsestäsi mutta muista viestisi hänelle. ...

✨️Kirjeellä ei ole ohjemittaa. ...

✨️Kirje voi olla kaunis kuin koru. (Tarinavoima.fi)

#NuortenOulu #OulunNuorisopalvelut #Nuorisotila_Vorelli #AsteenVerran #Oulu
Nyt toivoisin palautetta Vorellin somekanavista. Mitä haluaisit lukea tai nähdä meidän feedissä ja storyssä?
Keräämme päivittäin palautetta nuorisotilalla ilmoittautumisen lomassa. Samalla voi jättää vaikkaa toiveita toiminnasta. #AsteenVerran #NuortenOulu #OulunNuorisopalvelut #Nuorisotila_Vorelli #Oulu
Syksyn puhurit  ja nuokkarille pääsee lämpimään 😀 Muistithan keskiviikon lukupiirin?
#NuortenOulu #OulunNuorisopalvelut #Nuorisotila_Vorelli #Ouka
Iltatöissä Yli-iin nuorisotiloissa med Oulun nuorisopalvelut. #oulunnuorisopalvelut #nuorisotila_vorelli