Kiimingin nuorisotalo Syke

Tervetuloa Kiimingin nuorisotalo Sykkeelle!

Kiimingin nuorisotalo Syke sijaitsee Syke-talossa. Nuorisotalon lisäksi saman katon alta löytyvät kirjasto, Galleria Oskari Jauhiainen, Kiimingin asiointipiste (Oulu10:n palvelut) sekä Oulu-opisto.

Nuorisotalo tarjoaa alueen lapsille ja nuorille turvallisen ja viihtyisän ympäristön viettää vapaa-aikaa. Nuorisotalolla voi jutella kavereiden ja ohjaajien kanssa, piirtää, lueskella lehtiä, etsiä tietoa, pelata erilaisia pelejä lautapeleistä pleikkariin tai ihan vaan olla. Nuorisotalon talopalavereissa lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus suunnitella ja ideoida talon toimintaa. Nuorisotalolla toimii vapaaehtoisista yläasteikäisistä koostuva nuorten talotoimikunta, joka on mukana järjestämässä nuokkarin toimintaa.

Nuorisotalon ammattitaitoiset työntekijät ovat lasten, nuorten ja vanhempien tukena ja apuna kaikissa lasten ja nuorten elämään liittyvissä asioissa. Yhteistyötä tehdään alueen koulujen, kirjaston ja seurakunnan kanssa.

Tervetuloa tutustumaan!

Katso alta video Kiimingin nuorisotalolta tai katso se Youtubessa oheisesta linkistä: Kiimingin nuorisotalo Syke

Nuorisotalon esittelyvideo

Ohjaajat

Tarja Huikari
Anu Vuotila
Kuva Senja Alasaarela
Senja Alasaarela

Tilojen varaukset

Nuorisotalo on mahdollista vuokrata (koko tila 154,5m2). Lisäksi Syke-talolla on monenlaisia tiloja, jotka sopivat tapahtumien, kokousten ja näyttelyiden järjestämiseen.

Sykelauantaina 13.5. on luvassa kevääseen ja liikenteeseen liittyvää ohjelmaa:
- Tunnista liikennemerkki-tehtävärata
- Teemaan sopiva kirjanäyttely
- Satutuokio klo 13, Sykesalissa
- Taimen vaihtopiste - tuo jotain tullessasi ja vie jotain mennessäsi
- Pyörän tai scootin pesupiste
- Hae ilmainen äitienpäivälahja kirjastolta
- Makkaraa ja mehua tarjolla klo 11-13
 Sekä muuta mukavaa. 

Kirjasto avoinna klo 9 - 15 ja nuorisotalo klo 11 - 15.
Vapaa pääsy, tervetuloa!

 #OulunKaupunginkirjasto 
 #OulunNuorisopalvelut 
 #KiiminginSyketalo 
 #NuorisotaloSyke 
 #KiiminginKirjasto 
 #LionsClub 
 #Sykelauantai
Ilkivallan huolestuttava lisääntyminen laittoi itäisen alueen nuoret kampanjoimaan oman alueen siisteyden puolesta seitsemällä koululla toteutetussa kampanjassa. Kiiminkipuiston koulun 8 lk. valinnaisen mediataitokurssin oppilaat kuvasivat omaa elinympäristöään syksyllä 2022. Kuvat käytiin läpi oman alueen kiinteistömanagerin tai Oulun infran henkilökunnan kanssa ja pohdittiin, että mitä maksaa saada rikotut tai sotketut paikat taas siistiksi ja ympäristö viihtyisäksi. Näyttely on esillä Kiimingin kirjaston porrasvitriinissä 24.-29.4.2023. Tervetuloa!

 #OulunKaupunginKirjasto #KiiminginKirjasto #NuorisotaloSyke #Asteenverran  #nuorisopalvelutoulu  #kiiminkipuistonkoulu #näyttelyt
Viikonlopun pika-arvonta! Tänä iltana ei Sykesalissa näkynyt elokuvaa, mutta sinulla mahdollisuus korjata tilanne ja suunnata elokuviin vaikka ensi viikonloppuna!

Laitamme jakoon kolme (3kpl) kappaletta leffalippuja ensi maanantaina (24.4) klo 15. Ja mitä olisi elokuvat ilman leffaherkkuja? Niimpä, joten laitetaan lippujen lisäksi vielä hieman leffaherkkua jokaisen lipun kaveriksi. Eli kolme voi voittaa itselleen lipun ja herkut.

Osallistuminen on helppoa:

▫️tykkää kuvasta.
▫️tägää halutessasi kaveri, niin voitte molemmat voittaa liput.
▫️tägää halutessasi vielä kolmas kaveri ja voitte päästä porukalla leffaan, kera hyvien eväiden!
▫️kerro halutessasi, mitä leffaa menisit tai menisitte katsomaan.

Palkinnot tulee noutaa nuorisotalo Sykkeeltä ensi viikon aikana ja voittajiin otamme yhteyttä dm:n kautta. Huomioi lippujen voimassaoloaika, mutta hyvinhän tässä vielä ehtii!

Viikonlopun pika-arvonnan ja palkinnot on yhteistyössä toteutettu @kiiminginsrk_nuoret kanssa. Ollaan tehty tässä keväällä jokunen live täällä Instagramissa ja kilpailuja toivottiin, joten ajateltiin laittaa vielä tällainen skaba viikonlopuksi. Seuraava live meillä on tulossa 16.5. Hypätkää mukaan sinnekin ja katsotaan mitä skabaa siellä keksitään?

Mukavaa viikonloppua! 🤩

#NuortenOulu #OulunNuorisopalvelut #Oulu #Kiiminki #NuorisotaloSyke
Huomenna torstaina 23.3 otetaan pääsiäis-etkot, eli liveä @kiiminginsrk_nuoret tilillä klo 18 alkaen. Vaikka pääsiäinen ei ihan vielä ensi viikolla olekaan, niin kyseiseen tapahtumaanhan on hyvä varautua jo ennakkoon miettimällä, minkä merkkisiä suklaamuneja kaupasta ostetaan ja missä on paras ylläri!

Mm. näihin kysymyksiin otetaan kantaa, kuin myös muihin päivän ajankohtaisiin aiheisiin. Sekä tietty napataan pieni skaba, jossa palkinnot on hyvejä! 🤩 Nähään! 👋🏻👋🏻

#OulunNuorisopalvelut #NuortenOulu #Oulu #Kiiminki #NuorisotaloSyke #Pääsiäisetkot
Harry Potter -tapahtuma Kiimingin Syke-talolla lauantaina 18.2.2023 11-15.
Ohjelmassa mm. taikasauvapaja, ennustaja, askartelupiste, selfiepiste ja muuta mukavaa!
Lisäksi Clubi-nuorten kioski (vain käteinen). Myös jästit ovat tervetulleita!

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Kiimingin kirjasto ja Kiimingin nuorisotalo Syke. Vapaa pääsy!

#OulunKaupunginkirjasto #OulunNuorisopalvelut
#KiiminginSyketalo
#NuorisotaloSyke
#NuortenOulu
Joulu terkkuja osallisuusryhmä JätKä:n pikkujouluista. Samalla ensiesittelyssä meidän uusi rollup jonka nuoret on tieten itse suunnitellu! 🫶
Pikkujoulujen agendana toki joulu mutta kevään suunnittelu ja #OsallisuudenUusiTuleminen 💥💯
#MeidänJääli #JaalinNuokkari #NuorisotaloSyke 
#Oulu #NuortenOulu #OulunNuorisopalvelut
Nuorisotalon tarinatuokiolaiset muistivat kirjaston porukkaa ihanalla luonnonkukkakimpulla! 🌸💮🏵️🌻

#syketalo #KiiminginKirjasto #NuorisotaloSyke