Tervetuloa Nuorten Ouluun!

Tervetuloa Nuorten Oulu -sivustolle! Hienoa, että löysit meidät!

Tervetuloa Nuorten Oulu -sivustolle! Hienoa, että löysit meidät!
Nuorten Oulu on tehty 13-29 -vuotiaille oululaisille. Myös nuorten vanhemmille ja muille läheisille sekä nuorten parissa työskenteleville löytyy varmasti kiinnostavaa sisältöä.

Tietoa, tukea ja neuvontaa

Tukea ja neuvontaa -osio auttaa sinua löytämään apua tilanteeseesi. Nuorten Oulu -chat on avoinna maanantaista lauantaihin klo 18-20. Jos haluat, voit jättää mielesi päällä olevia kysymyksiä PulmaKulmaan. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön Byströmin Ohjaamoon, jos haluat, että joku miettii sinun kanssasi yhdessä tilannettasi ja avun tarvettasi tarkemmin.
Löydä oma palvelusi -osion avulla voit etsiä oululaisia auttavia palveluita omaan tarpeeseesi. Sinne on koottu tällä hetkellä noin 80 eri palvelun yhteystiedot ja kuvaukset ja lisää on tulossa.

Sivustolta löytyy laajasti tietoa niistä aiheista, jotka usein koskettavat nuoria. Tietoa nuorille -osioon on koottu napakoita tietopaketteja esimerkiksi työstä ja opiskelusta, murrosiästä, ihmissuhteista, hyvinvoinnista, raha-asioista, asumisesta ja päihteistä. 

Vapaa-aika ja vaikuttaminen

Vapaa-aika -osiosta löytyy Oulun kaupungin nuorisopalveluiden nuorisotalojen ja osallisuusryhmien omat sivut. Lisäksi sivustolta löytyy tietoa nuorille suunnatuista tapahtumista, harrastuksista ja vapaa-ajan viettopaikoista. Sivustolla on kerrottu myös tavoista ja mahdollisuuksista vaikuttaa esimerkiksi oman asuinalueesi asioihin.

Maaliskuun lopussa julkaistava Sohova tulee täyttymään nuorten tekemällä sisällöllä. Sinäkin voit halutessasi päästä mukaan! Käyhän tsekkaamassa sivut myöhemmin 😊.

Tutustu nuorten työpajoihin

Nuorten Oulusta löydät myös nuorten työpajojen sivut. Jos olet 17-29 -vuotias ja etsit omaa polkuasi kohti työtä ja opiskelua, niin tämä voisi olla sinun juttusi. Pajoille voi mennä työkokeiluun tai kuntouttavaan työtoimintaan. Käy tutustumassa!

Nuorten Oulu on tehty yhteistyöllä

Nuorten Oulua on suunniteltu ja työstetty pitkään ja antaumuksella. Elokuusta 2018 alkaen Oulun kaupungin nuorisopalveluiden lisäksi sivustoa on ollut kehittämässä Oulun Ohjaamon kehittämishanke (ESR) ja Digitaalinen ehkäisevä päihdetyö -hanke (ESR). Lisäksi mukana on ollut pitkä liuta muita oululaisia nuorten parissa toimijoita ja mikä tärkeintä, oululaisia nuoria. Yhteensä noin sata nuorta on ollut mukana kehittämistyöpajoissa ja sisältöjen tekemisessä. Lisäksi erilaisiin sähköisiin kyselyihin on vastannut noin 200 nuorta. Valtavan suuri kiitos teille kaikille!

Voit auttaa meitä tekemään sivustosta vielä paremman jättämällä meille palautetta. Mikä toimii, mikä ei toimi? Mitä sivustolta puuttuu?

Mukavia hetkiä sivustolla, nähdään!