Kesän poikkeuksia Byströmin Ohjaamossa

Kesän aikana Byströmin Ohjaamo on avoinna normaalisti perjantaihin 12.7. saakka. 15.7.–26.7. välisen ajan ovemme ovat avoinna keskiviikkoisin klo 9.00–16.00. Ajanvarauksella voit asioida muinakin arkipäivinä. Aukiolomme laajentuvat 29.7.–2.8., jolloin olemme auki maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9–16. Samaisella viikolla vietämme Pride-viikkoa Oulussa ja luvassa on tekemistä myös Byströmin Ohjaamolla ja nuorten työpajoilla, seuraa Instagramia, niin saat varmimmin tiedon tulevista tapahtumista!

Kesän tapahtumia Byströmillä

Kesän aikana järjestämme Byströmillä erilaisia ryhmätoimintoja maanantaisin ja torstaisin. Ota seurantaan Instagram -tilimme @bystrominohjaamo, niin saat ajankohtaista tietoa mitä Byströmin Ohjaamolla tapahtuu.

Tästä voit lukea lisätietoa Byströmin ryhmätoiminnoista, tapahtumista ja muita vinkkejä kesäajalle. Byströmin Ohjaamon sisäpihalla järjestetään puistoruokailuja 1.7.–31.7. maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 13–14. Otathan mukaan omat ruokailuvälineesi sekä juoman. Puistoruokailut ovat päihteettömiä.

Byströmin palveluita kesällä

Kelan palvelut ja Avopäihdepalvelut Byströmin Ohjaamossa ovat tauolla heinäkuun ajan. Asumisneuvonta palvelee koko kesän ajan ajanvarauksella. Byströmin Ohjaamossa on kesällä lyhytterapiaa ajanvarauksella, vapaita aikoja voi tiedustella soittamalla ja laittamalla tekstiviestiä Byströmin puhelimeen puh. 050 599 2293. Kirkon Walk In -terapia palvelee keskustassa Nuorten Kivijalka, Isokatu 17.

Työllisyyspalveluiden ajanvaraukseton vastaanotto on kesätauolla 2.9. saakka. Kesän aikana voit soittaa Nuorten työllisyyspalveluiden puhelinnumeroon 040 621 46 70 ja jättää viestin. Soitamme sinulle takaisin.

Heinäkuussa nuorten tieto- ja neuvontapalvelun ohjaajat jalkautuvat NMKY:n kohtaamispaikka Lokoon, tiistaisin klo 12–16. Tästä on tulossa lisätietoa myöhemmin. Byströmin Ohjaamossa voit asioida nuorten tieto- ja neuvontapalvelussa koko kesän. Ilman ajanvarausta ohjaaja on tavattavissa walk in päivinä.

Kesäkuun ajan tieto- ja neuvontapalvelun walk in päiviä ovat tiistai ja torstai klo 12–15, 1.7.-11.7. walk in torstaisin klo 12-15 ja 15.7.-3.8. keskiviikkoisin klo 9-16.  Jos asioit mieluummin ajanvarauksella, ajan voit varata soittamalla ja laittamalla tekstiviestiä Byströmin puhelimeen puh. 050 599 2293 tai jättämällä yhteydenottopyynnön yhteydenottolomakkeen kautta.

Pulmakulma palvelee koko kesän ajan! Kysy ja nuorten tieto- ja neuvontapalvelun ohjaajat vastaavat.