Tietoa ja neuvontaa koko kesän

Nuorten tieto- ja neuvontapalvelusta voit tulla kysymään mitä tahansa mieltäsi askarruttavaa asiaa myös heinäkuussa. Etsimme tietoa yhdessä nuorten kanssa ja ohjaamme oikeiden vastausten äärelle. Koskipa kysymyksesi sitten asumista, raha-asioita, opiskelua, vapaa-aikaa tai mitä muuta elämässäsi ajankohtaista asiaa, tule rohkeasti kysymään! Kysyminen ei maksa mitään ja aina kannattaa kysyä.

Heinäkuu tuo muutoksia siihen, missä tietoa ja neuvontaa on tarjolla. Tarkista oikeat ajat ja paikat alta. Nähdään kasvotusten tai kohdataan verkossa!

Tietoa ja neuvontaa Byströmin Ohjaamossa poikkeusaukioloajoin

Kesän aikana Byströmin Ohjaamo on avoinna normaalisti perjantaihin 12.7. saakka. 15.7.–26.7. välisen ajan ovemme ovat avoinna keskiviikkoisin klo 9.00–16.00. Ajanvarauksella voit asioida muinakin arkipäivinä. Aukiolomme laajentuvat 29.7.–2.8., jolloin olemme auki maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9–16.

Nuorten tieto- ja neuvontapalvelussa voit siis asioida Byströmin Ohjaamossa ilman ajanvarausta seuraavasti

  • torstaisin 27.6., 4.7. ja 11.7. klo 12-15
  • keskiviikkoisin 17.7., 24.7. ja 31.7. klo 9-16

Tapaamiset ajanvarauksella sovitaan jokaisen kanssa erikseen. Ajanvarauksella voit asioida myös muina päivinä. Ajan voit varata soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai lähettämällä yhteydenottopyynnön Byströmin Ohjaamon kotisivulla.

5.8. alkaen Byströmillä palataan taas tavallisiin aukioloaikoihin ja tieto-ja neuvontapalvelussa voit asioida tavalliseen tapaan ilman ajanvarausta tiistaisin ja torstaisin klo 12-15.

Tyydytä tiedon nälkäsi ja kurniva maha LOKOssa

Uusi nuorten aikuisten kohtaamispaikka LOKO avasi ovensa keskustassa ennen juhannusta. LOKO on 18-35 -vuotiaille tarkoitettu turvallinen paikka viettää aikaa, kohdata muita ja osallistua mielekkääseen toimintaan.

Heinäkuussa nuorten tieto- ja neuvontapalvelun tutut ohjaajat ovat tavattavissa LOKOssa seuraavasti

  • tiistaisin klo 12-16

Tiistaisin LOKOssa on myös tarjolla lounasta klo 13-14. Lounas on osa tänä kesänä pilotoitavia nuorten aikuisten puistoruokailuja. Ruokalistan ja muut nuorten aikuisten puistoruokailujen ajankohdat Byströmillä löydät tästä artikkelista.

Tietoa ja neuvontaa Nuortenoulu.fi:ssa

Suomen suvessa sää ei aina suosi paikan päälle lähtemistä tai flunssa voi kaataa sänkyyn. Silloinkaan ei tarvitse jäädä ilman vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Suuntaa Nuortenoulu.fi-sivuston eri osioihin, me olemme paikalla koko kesän.