Nurkka on tila nuorille ja nuorille aikuisille kauppakeskus Valkeassa.

Valkeassa avattiin maaliskuun alussa uusi nuorille ja nuorille aikuisille suunnattu tila! Paikan nimeksi muotoutui huhtikuun ensimmäinen päivä pidetyssä työpajassa nuorten päätöksellä ”Nurkka”. Samassa työpajassa, missä tilan nimeäkin äänestettiin, käytiin myös keskustelua tilan tulevista toiminnoista. Nuoret olivat innokkaasti mukana ideoimassa ja moni lupautuikin olemaan mukana toimintojen järjestämisessä. Toimintaa kehitetään nuorten kanssa läpi vuoden.

Tulevien viikkojen aikana muodostamme nuorista ohjattuja pienryhmiä, jotka suunnittelevat mm. erinäisiä teemapäiviä, tapahtumia ja ryhmätoimintoja. Toimintoja voidaan tarpeen mukaan jaotella ikäryhmittäin.

Kyselimme nuorilta heidän kokemuksistaan tilassa maaliskuun ajalta, ja tulokset olivat hyvin pitkälti positiivisia. Nuoret olivat viihtyneet tilalla ja tunteneet olonsa turvalliseksi ja tervetulleeksi. Paikan sijainti on nuorten mukaan täydellinen, ja siellä on aina kavereita, joiden kanssa hengailla.

Tervetuloa Nurkkaan!

Nurkan omille sivuille pääset seuraavasta linkistä: Nurkka on tila nuorille ja nuorille aikuisille kauppakeskus valkeassa.