Nuoret pelaavat puistossa jalkapalloa.

Pulmakulma: Hyvinvointi ja terveys

Mitä se on

Nippi

Mitä on kasvoille tuleminen?

  • Seksuaalineuvoja

   Hei Nippi,

   kiitos kysymyksestäsi. Pohdit mitä tarkoittaa kasvoille tuleminen. Tulemisella tässä kohtaa todennäköisesti tarkoitetaan ejakulaatiota eli nesteen purkautumista peniksestä tai emättimen virtsaputkesta.

   Useimmiten puhutaan peniksen ejakulaatiosta, tulemisesta. Voimakkaan kiihottumisen tai orgasmin yhteydessä tapahtuu purkautuminen, ejakulaatio, tuleminen. Peniksestä purkautuu tällöin siemennestettä. Siemenneste on väriltään valkoista, kellertävää tai harmaata, vettä paksumpaa nestettä. Voit lukea lisää siemennesteestä Hyväkysymys.fi – sivustolta. (Linkki avautuu uuteen välilehteen.) Siemennesteen purkautumista kutsutaan siemensyöksyksi. Emättimen ejakulaatio, tuleminen tarkoittaa nesteen purkautumista emättimestä orgasmin yhteydessä. Tämä nestepurkaus tapahtuu harvemmin.

   Kasvoille tuleminen on siis seksuaalinen teko ja se tarkoittaa, että käsillä tai suulla hyväiltäessä penistä, kiihottuminen on niin voimakasta ja/tai etenee orgasmiin, jolloin siemensyöksy tulee kasvoille. Joskus tämä voi olla ajatuksenakin kiihottavaa, jolloin se tehdään suunnitellusti. Tämäkin seksuaalinen teko on osa seksiä ja täysin ok, kunhan se sopii kaikille seksin osapuolille. Seksuaalisesta suostumuksesta voit lukea lisää Hyväkysymys.fi- palvelusta. (Linkki aukeaa uuteen välilehteen.)

Osallistu keskusteluun

Muita kysymyksiä