Voimaneidot tunnetyöskentelyryhmä

Omien tunteiden tunnistaminen ja ajatusten poukkoileva, tunteita ohjaava kirjo, on joskus hankala saada hallintaan tai järjestykseen. Ahdistavammat tunteet voivat jäädä voimakkaina olemaan ja näin vievät energiaa positiiviselta voimalta.

Voi myös olla, että omaa tahtoa ja voimaa ei uskalla näyttää. Toisten mielipiteet ja pyynnöt saavat isomman roolin elämässä kuin olisi hyväksi.

Voimaneidot tunnetyöskentelyssä pohditaan omaa voimaa ja sen käyttöä ja ilmaisua. Ryhmässä käydään läpi erilaisia tunteita, joita suurin osa ihmisistä kokee jossain kohti elämäänsä. Tunteiden käsittelyä harjoitellaan erilaisilla harjoituksilla ja kokemuksia jaetaan toisten ryhmäläisten kanssa. Harjoitukset ovat kädentöitä, mielikuvamatkoja ja kehollisia harjoituksia. Toisilta ryhmäläisiltä saakin usein tukea omille tunnekäsittelytaidoilleen ja vertaisuutta, että elämän erilaisissa tapahtumissa ei ole yksin.

Byströmin ohjaamo järjestää Voimaneidot ryhmän yhteistyössä seurakuntayhtymän erityisnuorisotyön kanssa. Seuraava ryhmä alkaa 14.3 klo 12. Ryhmäkertoja on yhdeksän.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset Sanna Lakso 044-7038246