Työnhaun pikatreffeillä työnantaja ja nuori kohtaavat

Byströmin Ohjaamossa järjestetään säännöllisesti Työnhaun pikatreffit -rekrytointitapahtumia alle 30-vuotiaille työnhakijoille. Tapahtuma on matalan kynnyksen paikka nuorille, joilla ei välttämättä ole ammatillista tutkintoa, työkokemusta tai kokemusta haastatteluista. Pidämme tapahtuman pienimuotoisena, paikalla on ollut yleensä 3-4 työnantajaa ja 20-30 nuorta työnhakijaa. Tarjolla on keikkatyötä, osa-aikatyötä ja kokoaikatyötä.

Mitä työnhaun pikatreffeillä tapahtuu?

Tapahtuman alussa paikalla olevat työnantajat esittelevät lyhyesti työmahdollisuuksiaan ja kertovat omaa uratarinaa (koulutusta, työhistoriaa yms.). Tämän jälkeen työnantajat haastattelevat kaikki paikalla olevat nuoret, jotka haastattelussa haluavat käydä.

Mukaan voi ottaa cv:n ja työ-/koulutodistukset, mutta se ei ole välttämätöntä. Pelkkä haastattelussa käyminen voi olla hyvä ja opettavainen kokemus.

Ihmisiä tutkimassa seinillä olevia esitteitä.

Olemme saaneet hyvää palautetta tapahtumasta niin nuorilta kuin työnantajiltakin. Nuoret ovat kokeneet tilanteen turvalliseksi ja ovat saaneet varmuutta työnhakuun. Työnantajat ovat saaneet hyviä ja motivoituneita työntekijöitä ja pystyneet antamaan miellyttävän (mahdollisesti ensimmäisen) haastattelukokemuksen.

Kevään Työnhaun pikatreffit järjestetään maanantaina 19.2.2024 klo 13 sekä maanantaina 22.4.2024 klo 13.

Tule sellaisena kuin olet!