TaideLab Valkean Nurkassa

Valkean Nurkassa on järjestetty kaksi kertaa TaideLab jonne on saanut tulla vapaasti kokeilemaan ja tutustumaan elektronisen musiikin tekemiseen ja interaktiivisten visuaalien luomiseen.

Toiminta on nuorten suunnittelemaa ja samalla avointa kaikille Valkean Nurkan kävijöille. Sisältöjä kehitetään eteenpäin jokaisen kerran jälkeen suunnittelemalla nuorten kanssa tiettyinä sovittuina aikoina, lisäksi käytössä on myös QR-koodi.

Valkean Nurkan pöydiltä löytyy QR-koodeja joiden kautta voi vastata aina kahteen kysymykseen ja näin vaikuttaa seuraavan Taidelabin sisältöihin. Kysymysten sisällöt ovat rakentuneet nuorten kanssa suunniteltujen toiveiden pohjalta. Näin kaikilla on mahdollisuus osallistua TaideLabiin matalalla kynnyksellä esimerkiksi suunnittelun tai tekemisen kautta.

Piirtonäyttö tuli edellisellä kerralla mukaan uutena elementtinä ja tällä hetkellä äänestys seuraavan kerran sisällöistä on käynnissä. Käy Nuorten tilassa vastaamassa kahteen kysymykseen QR -koodin avulla ja tuu kokeileen TaideLabia keskiviikkona 3.5. klo 16-18! Et tarvitse aikaisempaa kokemusta. Ei etukäteen ilmoittautumista.