Perjantaina Olkkarissa juhlitaan etsivää nuorisotyötä!

Oulun kaupungin Etsivä nuorisotyö on suunnattu 16-29 vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille. Ensisijaisesti etsivät nuorisotyöntekijät palvelevat koulutuksen tai työelämän ulkopuolella olevia nuoria sekä heitä, jotka toivovat apua johonkin itseä askarruttavaan asiaan. Yhdessä nuorten kanssa keskustellaan vaikkapa itsenäistymisestä, opinnoista, tulevaisuuden suunnitelmista ja hyvinvoinnista. Keskustelut ovat luottamuksellisia.

Viidentoista vuoden ajan etsivässä nuorisotyössä on kohdattu lukuisia oululaisia nuoria ja nuoria aikuisia, joiden rinnalla etsivät ovat saaneet kulkea. Kaikki entiset ja nykyiset etsivän nuorisotyön asiakkaat ovat lämpimästi tervetulleita juhlimaan 15-vuotissynttäreitä Byströmin Olkkariin (Hallituskatu 5a) perjantaina 15.9. klo 12–14. Myös uudet tuttavuudet ovat tervetulleita. Noudatamme tapahtumissamme turvallisen tilan periaatteita.

Oulun etsivät kohtaavat uusia asiakkaita ilman ajanvarausta Olkkarin lisäksi myös tiistaisin walk-in ajalla klo 13–15 Byströmin Ohjaamossa.

Lue lisää Etsivä nuorisotyöstä tästä linkistä.