Pelialalle töihin Pelifarmin kautta!

Vielä tämä viikko aikaa hakea mukaan! Linkki artikkelin lopussa.

Oletko 17-29-vuotias? Oletko kiinnostunut pelialasta? Onko sinulla intohimoa pelien tekemiseen tai onko sinulla kokemusta esimerkiksi koodaamisesta, graafisesta suunnittelusta tai jostain muusta pelikehityksen eri osa-alueesta kuten pelisuunnittelusta tai äänituotannosta?

Pelifarmilla kehitettyjen pelien konspetikuvia ja peligrafiikkaa

Pelifarmi- toiminnassa pääset kehittämään pelintekemisen taitojasi itseohjautuvasti, sekä vertaistuellisesti muiden ryhmäläisten kanssa hyvin käytännönläheisesti. Ryhmästä kootaan 2-3 pelintekotiimiä, jossa sinun on mahdollista kehittää osaamistasi pelintekemisen eri osa- alueilla. Näin mahdollistetaan pelintekoprosessin eteenpäin vieminen suunnitteluvaiheesta mahdollisesti valmiiseen julkaistavaan peliin asti, joka toimii äärimmäisen arvokkaana lisänä nuoren portfolioon, jolla voi jatkossa hakea alan töitä tai koulutuspaikka.

Pelifarmista on ollut hyötyä korvaamattoman paljon. Kehittymistä tapahtunut joka osa-alueella valtavasti. – Pasi Piirainen, pelifarmin 2 kertaa käynyt nuori

Pelifarmilla kehitettyjen pelien konspetikuvia ja peligrafiikkaa

Itse pelikehityksen lisäksi Pelifarmilla vierailee alan kokeneita huippuosaajia kouluttamassa esimerkiksi peligrafiikan, ohjelmoinnin ja pelisuunnittelun perusteita. Workshoppien kautta nuori pääsee tutustumaan alan osaajiin ja muodostamaan tärkeitä kontakteja tulevaisuutta varten. Pelifarmia vetää 29-vuotias pelialan ammattilainen Ville Helttunen, joka on työskennellyt pelialalla vuodesta 2015 asti. Nykyään hän on Oululaisen Spectarium Oy:n toimitusjohtaja.

Pelifarmi on todella tärkeä osa paikallista pelikehitysekosysteemiä, ja äärimmäisen hyvä ja käytännönläheinen tapa ottaa ensiaskeleet kohti omaa uraa pelialalla. Uusia osaajia tarvitaan jatkuvasti lisää! – Jussi Autio, perustaja ja luova johtaja, Resistance Games

Alla olevalta videolta voit katsoa pätkiä aikaisempien Pelifarmien tuotoksista. Voit katsoa videon myös Youtubessa tästä linkistä (Youtube.com).

Pelifarmin tuotoksia

Haku Syksyn 2021 Pelifarmille on vielä auki vielä viikon 05.09.2021 asti. Mukaan voit hakea Kuntarekryn kautta tästä linkistä. (Linkki aukeaa uuteen välilehteen.)