Oulun kesä on täynnä mahdollisuuksia – koe, näe, nauti!

Oulun kesä tarjoaa alle 30-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille monenlaista tekemistä ja toimintaa. Nappaa tästä sinulle sopivat vinkit kesään 2024!

Oletko suunnitelmallinen ja haluat varmistaa tekemistä itsellesi läpi kesän? Ota kalenteri esiin ja merkitse juuri sinua kiinnostavat tapahtumat ja toiminnot ylös! Vai sopiiko spontaanimpi toimintaan osallistuminen sinulle paremmin? Tee itsellesi mieltymystesi mukainen lista tekemisestä, mitä voi tehdä pitkin kesää oman fiiliksen mukaan!

Oulun kesä tarjoilee tekemistä jokaiseen makuun

Voit etsiä juuri sinulle sopivaa tekemistä kesäksi koonnista, johon olemme keränneet Oulussa järjestettäviä kesätoimintoja ja -tapahtumia. Toinen koonti on suunnattu lapsille ja nuorille, toinen taas nuorille ja nuorille aikuisille. Oulun kesä ei jätä ketään kylmäksi!

Tutustu koontiin Nuorten Oulun Lomafiilis -sivustolta.

Mukana koonnissa on leirejä, kursseja, pajoja, avoimia tiloja sekä kukkaroystävällisiä tapahtumia. Jokaiselle löytyy varmasti jotakin: tekemistä on tarjolla kulttuurin, liikunnan, ulkoilun, taiteen, käsitöiden, pelien, hyvinvoinnin sekä ruuanlaiton ja leipomisen parissa. Toiminnon yhteydessä on kerrottu, jos sinun tulee erikseen ilmoittautua tai hankkia pääsylippu.

Koonneista löydät lisäksi ideoita, mitä kaikkea kesällä voi tehdä omatoimisesti vaikkapa kavereiden kanssa.

Aurinkoinen kesäpäivä, vesistö, jossa suihkulähteitä. Taustalla kerrostaloja.

Päivitämme Lomafiilis-sivun koonteja läpi kesän. Jos sinulla on tiedossasi jotain mukavaa kesätekemistä nuorille, eikä sitä vielä löydy koonneista, vinkkaa siitä meille sähköpostilla: bystrom(at)ouka.fi.

Haluatko neuvontaa sinulle sopivan kesätekemisen löytämisessä? Tule käymään, soita tai laita viestiä meille Byströmin Ohjaamoon!

Byströmin Ohjaamo on avoinna koko kesän

Byströmin Ohjaamo palvelee maanantaista torstaihin klo 9–16 ja perjantaisin klo 9–15. Palvelemme 15.7.–2.8. supistetuin aukioloajoin, muutoin olemme kesällä auki normaalisti. Palvelumme on tarkoitettu kaikille alle 30-vuotiaille oululaisille. Voit asioida meillä maksuttomasti minkä tahansa elämääsi koskevan asian kanssa.

Toteutamme kesällä monenlaista toimintaa alle 30-vuotialle. Esimerkiksi Byströmin nuorten osallisuusryhmä järjestää kesäsaunan 6.6. klo 16.30–20 Villa Pukkilassa. Lisätiedot ja ilmoittautuminen: Niina p. 0503716092, Anna p. 0505211862 tai Henna p. 0505924672. Taide- ja mediapajan nuoret puolestaan järjestävät sarjakuvatyöpajoja Byströmin Ohjaamolla heinäkuussa joka maanantai klo 13–15. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittelemme palveluistamme, aukioloajoistamme ja kesätoiminnasta somessa. Ota Byströmin Ohjaamon Instagram-tili seurantaan!