Nuorten ääni kuuluviin – jätä ideasi idealaatikkoon!

Jos sinulla idea, jonka toteuttamiseen tai eteenpäin viemiseen kaipaat apua tai toivot tukea muilta nuorilta, voit kirjoittaa ideasi idealaatikkoon, josta se ohjataan nuorisovaltuuston tai osallisuusryhmän käsiteltäväksi. Voit ehdottaa idealaatikkoon myös aiheita nuorisopalveluiden tapahtumiin tai loma-aikojen leiri- ja retkitoimintaan. Idealaatikon löydät nuortenoulu.fi-verkkosivustolta.

Idealaatikkoon on tullut paljon hyviä ideoita

Nuorten Oulu – verkkosivustolla olevaan idealaatikkoon on tullut viimeisen vuoden aikana paljon hyviä ideoita.  Olette muun muassa toivoneet bändileirejä ja -tapahtumia nuorille. Bänditapahtumia järjestettiinkin viime syksynä Oulun kaupungin nuorisotiloilla ympäri Oulua ja niitä tullaan järjestämään edelleen vuonna 2024. Tulossa myös Open Mic – tilaisuuksia, joissa kuka tahansa voi vuorollaan mennä lavalle esiintymään, oli kyse sitten vaikka runon esittämisestä tai musiikkiesityksestä.

Olette viimeisen vuoden aikana toivoneet myös skeittileiriä aloitteleville nuorille, ikärajattomia festareita Ouluun sekä mediakerhoa nuorille aikuisille. Oulun nuorisovaltuusto ONE on myös pyynnöstänne edistänyt maksutonta ehkäisyä yli 25-vuotiaille.  Keskustan alueelle on toivottu lisää hiljaisia opiskelutiloja, pääkirjaston ollessa remontissa. Myös Myllyojan koulun jalkapallomaaliverkkojen uusimista on toivottu.

Hienoa, että välitätte ideoitanne, tehkää niin vastaisuudessakin

Idealaatikkoon tulleet viestit välitetään aina eteenpäin nuorisovaltuustolle, alueellisille lasten ja nuorten osallisuusryhmille tai muulle ideaan liittyvälle taholle. Muu taho voi olla esimerkiksi liikuntapalvelut, kulttuuripalvelut tai vaikka yhdyskuntapalvelut nuorisopalveluiden ohella. 

Idealaatikkoon kirjoittaminen on yksi tapa vaikuttaa!