Nuorisopalveluiden järjestämä PowerParkin reissu oli onnistunut

Nuorisopalvelut järjesti perjantaina 10.6. nuorille reissun PowerParkiin. Kaksi bussia lähti Oulun linja-autoasemalta aamulla seitsemältä kohti huvipuistoa. Matka sujui joutuisasti, kun nuoriso-ohjaajat järjestivät matkan aikana ohjelmaksi autobingon. Nuorisopalvelut oli myös hankkinut nuorille matkaevästä. Paikan päällä PowerParkissa oli melkein seitsemän tuntia aikaa huvitella. Nuoret saivat kierrellä laitteissa omatoimisesti.

Powerparkin sisäänkäynti.

Paluumatkalla kolme nuorta vastasi haastattelukysymyksiin. Heille reissu oli ensimmäinen nuorisopalveluiden järjestämä reissu, jolle he ovat osallistuneet. Yksi porukasta oli saanut vinkin retkestä äidiltään ja ehdottanut sitten retkelle lähtemistä kavereilleen. Kaikki olivat pitäneet reissusta ja voisivat lähteä mukaan uudestaankin.

Nuoret kommentoivat, miksi lähtisivät reissulle uudestaan

”Oli hauska päiväreissu.”

”Oli hauskaa käydä.”

Nuoret vaikuttivat olevan tyytyväisiä reissuun, joten reissu oli onnistunut. Nuorisopalvelut järjesti kesän aikana paljon muitakin retkiä, kuten retken Kalajoen JukuParkiin. Retkien lisäksi nuorisopalvelut järjesti erilaisia leirejä.