Kesätyöhaku on auki!

Talvisesta ilmasta ja pakkasista huolimatta, on aika kääntää katseet kohti tulevaa kesää. Monella työnantajalla kesätyöhaku on jo auki. Uusia kesätyöpaikkoja tulee haettavaksi pitkin kevättä. Kannattaa siis olla aktiivinen ja aloittaa jo nyt. Kesätyöhakemuksia voi tehdä useampaan paikkaan ja hyvällä tuurilla pääset valitsemaan itsellesi mieluisimman työpaikan!

Summer Workout -kesätyöinfosta hakuvinkit haltuun

Kesätöiden hakemissa pitää ottaa huomioon monenlaisia asioita, vaihtoehtoja hakemiseen ja työllistymiseen löytyy paljon. Oulun alueella 15-17 vuotiaat saavat kesätyösetelin, joka on rahallinen apu työnantajalle nuoren palkkaamista varten. Opiskelijoille on tarjolla palkallisia kesätyöharjoitteluita. Voit vaikka työllistää itsesi kesäyrittäjänä tai harrastuksesi parissa. Kannattaa myös kysellä omasta lähipiiristä työllistymismahdollisuuksia kesäksi tai tutkia sosiaalisen median -kanavissa avoimia kesätyöpaikkoja. Netti on pullollaan vinkkejä ja ohjeita CV:n eli ansioluettelon ja työhakemuksen tekoon.

Vaihtoehtojen paljoutta helpottamaan Byströmin Ohjaamossa on tulossa Summer Workout -kesätyöinfot. Infoja järjestetään kolme helmikuun aikana ja niissä kaikissa on sama sisältö. Mukana infoissa on nuorten tieto- ja neuvontapalvelun lisäksi Byströmin Ohjaamon omavalmentaja, BusinessOulun kesätöistä vastaavat ohjaajat, BusinessOulun kesäyrittäjä-ohjelman projektikoordinaattori ja kaksi OAMK:n Liiketalouden opiskelijaa.

Infosta saat vinkkejä työhakemuksen ja ansioluettelon tekoon, tietoa mistä voit löytää avoimia kesätyöpaikkoja ja tiivistetyt ohjeet kesätyösetelistä, kesätyöharjoittelusta ja kesäyrittäjyydestä. Lisäksi kerromme asioita, joita kannattaa ottaa huomioon työsuhteen alussa ja työsuhteen päätyttyä.

Ilmoittaudu mukaan!

Summer Workoutiin pääset mukaan ilmoittautumalla sähköpostitse . Kerro viestissä, minkä päivän infoon haluat osallistua. Lähetämme Teams-linkin sähköpostiisi, mistä pääset seuraamaan infoa.

Kesätyöinfojen ajankohdat vuonna 2024 ovat :

  • To 1.2.2024 klo 9–10 
  • Ti 13.2.2024 klo 13–14
  • To 15.2. klo 18–19 

Jos et pääse osallistumaan infoon, mutta haluat kuulla mitä infossa kerrotaan, voit pyytää meitä lähettämään tallenteen sähköpostiisi. Tallenteen voit pyytää osoitteesta .

Kootut kesätyöhaku vinkit

Alta löytyvistä linkeistä pääset lukemaan lisätietoa kesätöihin liittyen. Ota seurantaan Byströmin Ohjaamon instagram @bystrominohjaamo, julkaisemme kevään aikana vinkkejä avoimista kesätöistä. Profiilin kohokohdista löydät koottuna jo aiemmin julkaistuja linkkejä avoimiin kesätyöpaikkoihin.