Avoin taidetila

Kulttuuritalo Valveella toimii torstaisin klo 13-15 avoin taidetoiminta, jonne on mahdollista tulla tutustumaan taiteeseen ja luovaan tekemiseen matalalla kynnyksellä.

Kulttuuritalo Valveella toimii torstaisin klo 13–15 avoin taidetoiminta, jonne on mahdollista tulla tutustumaan taiteeseen ja luovaan tekemiseen matalalla kynnyksellä. Sinun ei tarvitse osata mitään. Taidetilasta löytyvät tarvikkeet taiteen tekemiseen. Voit tulla yksin tai kaverin kanssa kokeilemaan monenlaista luovaa tekemistä joko kerran tai useammin. Käyntiosoite Hallituskatu 7. Toiminta tapahtuu Kantissa, kahvilan vieressä.

Avoimen taidetilan kantavana teemana on saada kokemuksia taiteen ja muiden luovien toimintojen positiivisista vaikutuksista. Ajatuksena on keskittyä itse luovan toiminnan prosessiin ilman suorittamisen paineita. Taiteen tekeminen voi tuoda iloa, onnistumisen kokemuksia ja sen kautta on mahdollista saada yhteys itseensä. Yhdessä tekeminen myös lisää yhteyden tunnetta toisiin. Taide hoitaa ja auttaa löytämään uusia ratkaisuja asioihin. Jokainen saa tehdä ja osallistua omalla tavallaan. Töitä ei arvostella tai arvioida millään tavalla, ja saat jakaa ajatuksiasi itsellesi sopivalla tavalla. Ryhmässä saa olla myös hiljaa.

Avoimessa taidetilassa on mahdollisuus kokeilla monenlaisia materiaaleja ja antaa sitä kautta mahdollisuus leikkisyydelle ja luovuuden elpymiselle. Taidetehtävien avulla voidaan myös tutkia omia vahvuuksia ja mielenkiinnonkohteita. Tule tutkimaan mitä kaikkea sinussa onkaan, kun saat sekä ajan että paikan olla läsnä sille mikä kaipaa tulla nähdyksi hyväksyvässä porukassa.

Olet lämpimästi tervetullut toimintaan juuri sellaisena kuin olet!

Terveisin Piia
puh. 040 4874 763