Avoin pelitila

Lautapelaamista mukavassa seurassa

Keskiviikkoisin 13.00-15.30 kokoontuva Avoin pelitila on paikka, jonne saat tulla kokeilemaan lautapelaamista mukavassa seurassa. Tilassa voit tutustua paitsi uusiin peleihin, myös uusiin ihmisiin ja saada hyviä kokemuksia toisten kanssa toimimisesta. Nimensä mukaan pelitila on avoin, eli ennakkoilmoittautumista ei tarvitse. Voi tulla mukaan vaikka joka kerta, tai aina kun sinulle sopii.
Tarjolla on useita erilaisia lautapelejä niin kevyistä seurapeleistä haastavampiin strategiapeleihin. Pelit vaihtelevat itsenäisesti pelattavista yhteistyöpeleihin. Vakio-ohjaajat Outi, Santtu ja Susanna toimivat pelien vetäjinä ja perehdyttäjinä, osallistuen peleihin tarvittaessa. Lautapeleistä ei tarvitse olla aiempaa kokemusta, riittää, että olet kiinnostunut peleistä. Myös omia pelejä saa ottaa mukaan pelattavaksi!

Kevätkausi huipentuu yhteiseen ulkopelitapahtumaan Cityluontoryhmän kanssa


Ryhmä kokoontuu Aleksinkulmassa osoitteessa Aleksanterinkatu 9. Paikalla on yleensä tarjolla jotain pientä syötävää ja juotavaa nälkäkiukun ehkäisemiseksi. Yleensä ryhmässä pelataan useampaa 3-4 henkilön lautapeliä yhtä aikaa. Avoimen pelitilan kevätkausi huipentuu 29.5. järjestettävään ulkopelitapahtumaan, jossa Avoin pelitila yhdistää voimansa Cityluontoryhmän kanssa. Cityluontoryhmän toimintaan voit tutustua Cityluontoryhmän sivulta (Nuorten Oulu)

Avoimen pelitilan kesä

Avoin pelitila jatkaa kesäajan toimintaa Bysiksen tiloissa keskiviikkoisin 5.6. – 19.6. Kesätauon jälkeen pelaillaan taas 17.7. alkaen joka keskiviikko elokuun ensimmäiselle viikolle asti.

Avoin pelitila mainos.

Tervetuloa mukaan!

Outi L
040 610 4328

Santtu
050 566 7001

Susanna
040 703 1649