kuva Ritaharjun nuorisotilasta

Ritaharjun nuorisotila

Tervetuloa Ritaharjun nuorisotilalle!

Pelailua, liikuntaa ja yhdessä tekemistä – Ritaharjun nuorisotila tarjoaa monipuolista toimintaa nuorille!

Ritaharjun monitoimitalon nuorisotila on alueen nuorten kokoontumis- ja kohtaamispaikka: turvallinen ympäristö viettää vapaa-aikaa, harrastaa sekä tavata kavereita ja ohjaajia. Nuorisotila sijaitsee Ritaharjun monitoimitalossa alakerrassa kirjaston vieressä.

Nuorisotilalla voit viettää aikaa pelaillen, osallistuen toimintoihin tai jutellen kavereiden ja ohjaajien kanssa. Sinulla on myös mahdollisuus käyttää monitoimitalon musiikkiluokkaa musisoimiseen, salia liikkumiseen ja kotitalousluokkaa kokkailuihin.

Tarjolla on monipuolista ohjattua toimintaa. Nuorisotalon kävijänä pääset osallistumaan toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen yhdessä ohjaajien kanssa ja viikko-ohjelmat suunnitellaan nuorten omien toiveiden pohjalta.

Talomme työntekijät ovat nuorten ja heidän vanhempiensa tukena ja apuna kaikissa nuorten elämään liittyvissä asioissa. Olemme koulutettuja nuorisoalan ammattilaisia.

Katso alta meidän esittelyvideo (Instagram) tai katso se oheisesta linkistä Instagramista Ritaharjun Nuorisotila

Ohjaajat

Tatja Sevander
Esa Talala
Elina Raudasoja
Katariina Säikkälä
Nina Herva

Sähköpostiosoitteet muodossa

Ajankohtaista alueella

Moikka!☀️ Mun nimi on Ella ja opiskelen toista vuotta sosionomiksi Oulun ammattikorkeakoulussa. Oon nyt Ritaharjun nuokkarilla harjoittelussa toukokuun loppupuolelle asti.
Valmistuttuani haluaisinkin työskennellä lasten ja nuorten parissa.
Vapaa-ajalla tykkään liikkua ja käyn paljon salilla treenaamassa 🏋‍♀️ Vietän myös paljon aikaa kavereiden kanssa ja multa löytyy kotoa kissa. Tykkään hirveästi eläimistä ja oon pyörinyt  hevosten parissa pienestä asti. 
#ritanuokkari #nuortenoulu #oulunnuorisopalvelut #oulu
Hyvän mielen vinkki:
Joskus ne kaikkein pienimmät teot ovat niitä kaikken suurimpia
#ritanuokkari #oulu #nuortenoulu #oulunnuorisopalvelut
HYVÄN MIELEN VINKKI
Leivo itselle, sukulaiselle tai kaverille Runebergin torttuja. Testiraati kehuu ja hyväksyy♡ Nämä oli hyviä!😋
#ritanuokkari #nuortenoulu #oulunnuorisopalvelut #oulu #runebergintorttu
#rentoudu #oulu #oulunnuorisopalvelut #nuortenoulu #ritanuokkari
Viikonloppuhaaste. Tee niin kuin Esa tekee ja voita herkkupaketti. Hyvää viikonloppua!😊 #ritanuokkari #nuortenoulu #oulunnuorisopalvelut #oulu
Syyslomaviikko nuokkarilla on hyvä lopettaa herkutteluun, tänään olis vielä mahdollista päästä tekemään pitsaa ja hengailemaan hyvässä seurassa. 😌👍 Mukavaa loppulomaa ja viikonloppua kaikille! #ritanuokkari #oulunnuorisopalvelut #nuortenoulu #oulu
#ritaharjufeelsgood volume 2 käynnissä tänään. Suuri kiitos yhteistyötahoille ja talon nuorille & aikuisille! #ritaharjunkoulu #ritaharjunmonitoimitalo #poikientalooulu #byströminnuortenpalvelut #oamk #hyvinvointi #ritanuokkari #oulunseurakunta