Tervetuloa seikkailuun Oulun minecraft-maailmaan

Haluamme kutsua sinut mukaan Netarin Minecraft-serverille, jossa aukeaa torstaina 7.9.2023 suosittu Oulu-maailma. Oulu-maailma on jatkossa avoinna joka torstai klo 17-20.

Oulun minecraft-maailmassa sinulla on mahdollisuus seikkailla ja rakentaa omia luomuksia yksin, ystäviesi kanssa tai ohjaajien opastuksella. Meillä on aina paikalla ohjaajia, jotka ovat valmiita auttamaan ja pelaamaan kanssasi. Voit jutella heidän kanssaan, jakaa ideoita ja nauttia yhteisestä pelihetkestä.

Serverimme toimii Minecraftin Java-versiossa, ja löydät sen pelin palvelinhakutoiminnoista nimellä netari.net9.fi. Jos tarvitset lisätietoa siitä, miten pääset serverille, klikkaa seuraavaa linkkiä. Ohjeita Minecraft-serverille (netari.fi)

Kun olet päässyt serverille ja starttisaarelle, tule Oulu-maailman ovelle. Ohjaajamme antavat sinulle oikeudet, ja sen jälkeen voit liittyä Oulu-maailmaan suoraan aina kun se on avoinna. Jos haluat tietää lisää pelitoiminnastamme ja pelitiloistamme, voit käydä tarkistamassa lisätiedot pelitilojen omilta sivuilta sekä seuraamalla meitä instagramissa @oulupelaa -kanavalla. Ilmoitamme Oulu-maailman poikkeusaukioloajoista @oulupelaa- kanavalla.

Tule mukaan ja liity Minecraft- yhteisöön! Toivottavasti näemme sinut serverillämme pian!