Y.K.S.1 logo

Y.K.S.1, Ylikiimingin Suuret Ideoijat

Tervetuloa mukaan Ylikiimingin osallisuusryhmään!

Ylikiimingin alueella toimiva osallisuusryhmä Y.K.S.1 – Ylikiimingin suuret ideoijat – on yksi Oulun 15 alueellisesta osallisuusryhmästä. Y.K.S.1:n alueeseen kuuluvat alakoulut kirkonkylältä ja Vesalasta sekä Ylikiimingin yläkoulu. Ryhmässä edustat alueen kouluja ja nuorisotilaa.

Osallisuusryhmässä voit vaikuttaa lähiympäristön ja kaupungin asioihin mm. ottamalla kantaa erilaisiin suunnitelmiin, tekemällä aloitteita ja järjestämällä tempauksia ja tapahtumia. Osallisuusryhmän jäsenenä toimit aktiivisena linkkinä koulusi ja osallisuusryhmän välillä.

Alueelliset osallisuusryhmät tuovat tärkeimmät alueensa asiat vuosittain järjestettävään lasten ja nuorten kaupunkikokoukseen, jossa nuoret päättävät heille tärkeiden asioiden eteenpäinviennistä kaupungin päätöksentekoon. Syksyisin järjestettävä Nuorten foorumi keskittyy vaikuttamistoimintaan ja verkostoitumiseen ja kohderyhmänä ovat yläkouluikäiset ja sitä vanhemmat nuoret.

Osallisuusryhmä Y.K.S.1 kokoontuu noin kerran kuukaudessa koulupäivän aikana. Ryhmän kokoukset ovat siis sinulle kouluaikaa.  Osallisuusryhmien toimintaa koordinoi nuorisopalvelut ja ryhmää ohjaavat alueen nuoriso-ohjaajat. 

Ohjaajat

Riikka Merkkiniemi

Viimeisimpien kokousten muistiot

Muistiot

Walk in -terapia päivystää myös kesällä, heinäkuussa on 3 viikon tauko.

🌼 Oulun keskustassa päivystys 28.6. saakka (kiinni 5.7.-19.7.) jatkuen 26.7.2023
- Keskiviikkoisin klo 15-18 Nuorten Kivijalka, Isokatu 17, Oulu (käynti sisäpihalta)

🌼 Kaakkurissa toiminta jatkuu 18.8.2023: perjantaisin klo 15-17 Pyhän Andreaan kirkko, Sulkakuja 8.

Tule vain paikalle, "walk in", tervetuloa!

#kesä #oulu #walkinterapia #nuortenoulu
Jalakautumisesta hyvvää iltaa 🎵👣 #Repost nurrijussi
#yhteistyö #turvallisuus
#oulu #oulunkaupunki #nuortenoulu #turvallinenoulu #kaasitiimi #nurritiimi #walkersoulu #jalkautuvanuorisotyö #nuorisotyö #oulunpoliisi
Olemme mukana kaikkien kesäfestareilla! ✨️🎆

#nuortenoulu #nuortentyöpaja #nuortentyöpajatoulu #kesäfestarit
Kesäkausi on startannut ja Kaasin kaverina kulkee erinäköistä porukkaa, tällä viikolla tällaiset!  Meidätkin tunnistaa tutuista sinistä liiveistä tai ohjaaja-paidoista. Näkyillään kaupungilla!
#NuortenOulu #Oulu #TurvallinenAikuinen #OulunKaupunki #JalkautuvaNuorisotyö
Taas yksi viikko pian paketissa, ensi viikolla on viimeinen viikko kun ollaan isoille auki. Perjantaina 26.5. Kevätkauden päättäjäiset! Mukavaa viikonloppua nuoriso, nähdään taas ensiviikolla!

#KaakkurinNuokkari #OulunNuorisopalvelut #Oulu #NuortenOulu #Viikonloppu #mukavaaviikonloppua
Haukiputaan nuokkari on auki kesällä 22.6. asti! Tällä viikolla Marika, Timo ja Elisa teidän kans, ensi viikolla hieman eri porukalla🙂

 Tänään grillaillaan isojen vuorolla klo 18🌞

Tulevat 4.lk-6.lk 
ma-pe klo 13-16.30.

Tulevat 7.lk-17-vuotiaat nuoret ma-pe 16.30-21!

Tervetuloa!

#HaukiputaanNuokkari #NuortenOulu 
#Oulu 
#OulunNuorisoPalvelut
Kesäloma ja kesätoiminnot häämöttää jo ihan nurkan takana. Ritaharjun nuorisotila sulkee ovensa kesän ajaksi 5.6.-9.8. väliselle ajalle. Ovet aukeavat isommille kävijöille hieman myöhemmin, joten seurailkaahan elokuussa ilmoittelua.😊 Kesälomatoimintoja löytää osoitteesta ouka.fi/fiilis 

Suuret kiitokset kaikille meidän kävijöille kuluneesta vuodesta ja oikein ihanaa kesää kaikille koko meidän väeltä!☀️🌻 Nähdään taas syksyllä! 👋 

#Ritanuokkari #OulunNuorisopalvelut #NuortenOulu #Oulu