Y.K.S.1 logo

Y.K.S.I, Ylikiimingin Suuret Ideoijat

Tervetuloa mukaan Ylikiimingin osallisuusryhmään!

Ylikiimingin alueella toimiva osallisuusryhmä Y.K.S.1 – Ylikiimingin suuret ideoijat – on yksi Oulun 15 alueellisesta osallisuusryhmästä. Y.K.S.1n alueeseen kuuluvat alakoulut kirkonkylältä ja Vesalasta sekä Ylikiimingin yläkoulu. Ryhmässä edustat alueen kouluja ja nuorisotilaa.

Osallisuusryhmässä voit vaikuttaa lähiympäristön ja kaupungin asioihin mm. ottamalla kantaa erilaisiin suunnitelmiin, tekemällä aloitteita ja järjestämällä tempauksia ja tapahtumia. Osallisuusryhmän jäsenenä toimit aktiivisena linkkinä koulusi ja osallisuusryhmän välillä.

Alueelliset osallisuusryhmät tuovat tärkeimmät alueensa asiat vuosittain järjestettävään lasten ja nuorten kaupunkikokoukseen, jossa nuoret päättävät heille tärkeiden asioiden eteenpäinviennistä kaupungin päätöksentekoon. Syksyisin järjestettävä Nuorten foorumi keskittyy vaikuttamistoimintaan ja verkostoitumiseen ja kohderyhmänä ovat yläkouluikäiset ja sitä vanhemmat nuoret.

Osallisuusryhmä Y.K.S.1 kokoontuu noin kerran kuukaudessa koulupäivän aikana. Ryhmän kokoukset ovat siis sinulle kouluaikaa.  Osallisuusryhmien toimintaa koordinoi nuorisopalvelut ja ryhmää ohjaavat alueen nuoriso-ohjaajat. 

Ohjaajat

Iina Saarinen

Y.K.S.1 kuulumiset

Viimeisimpien kokousten esityslistat ja muistiot

Ilouutisia! Uusi Walkers avataan ensiviikon tiistaina 2.6. klo 15. Osoitteessa Isokatu 47 (Lidliä lähinnä oleva nurkka) Toimimme tästä lähtien Kohtaamispaikka Helmessä. Tervetuloa 🙂
#walkers #walkersoulu #odl #asemanlapsetry #weloveoulu #oulu #nuorisotyö #nuoret #vapaaehtoistyö #kohtaamispaikkahelmi #isokatu47 #nuoriavarten #nuortenoulu #hyviätyyppejä #hyvääseuraa #hyvämeininki #tekemistä #kohtaamisia #uusiakavereita #mahdollisuus #tuu
❗Suuri kesäkassi arvonta

Ohjeet: 🍍Kommentoi kuvan alle yksi vinkki mitä kesällä voisi tehdä 🌞 
ps. Saa kertoa myös useammankin asian
pps. Ainoastaan asialliset kommentit huomioidaan. 🍍Kaikkien kommentoijien kesken arvotaan huikea kesäkassi, joka sisältää kaikkea mitä kesällä tarvitset 😎 🍍Vastausaikaa huomiseen perjantaihin klo 17 saakka.

#oulu #nuortenoulu #oulunnuorisopalvelut #kesäkassi #kesä #oulunsalonnuorisotalo #arvonta
Vappua juhlitaan nyt yhdessä somessa! Tulehan huomenna klo 18 alkaen seuraamaan nuorille suunnattua livelähetystä tältä tililtä. Voit katsoa lähetystä myös Oulun kaupungin YouTubesta.

Virtuaalivapun ohjelmassa on musiikkia ja taikuutta. Noin kahden tunnin lähetyksessä esiintyvät oululaiset bändit Joy Lee ja Peltokurki. Taikuuden maailmaan katsojat vie taikuri Elias Kvist. 
Osallistu lähetykseen kertomalla omat vapputerveisesi. Hauskaa wappua kaikille!

#oulu #vappu #oulunnuorisopalvelut #nuortenoulu
Kivaa maanantaita 🤗 Meidän aamu alkoi samistelulla ja kakkukahveilla, aika hyvä maanantai! 🤩 #nuortenoulu #oulunnuorisopalvelut #oulu #talvikankaannuokkari
Nää on niin hienoja! 😍 Käsityöpajalla on tehty tämmösiä upeita kangaskasseja bystrominohjaamo lle.
Kangaskassi on helppo ottaa mukaan esimerkiksi kauppaan tai kun lähtee asioille.

Tykkäätkö sä kangaskasseja käyttää? 🙌
Reposted from nuortentyopajatoulu

#Oulu #NuortenOulu #OulunNuorisopalvelut #NuortenTyopajatOulu #Huippumeininki #Kangaskassi 
#ByströminOhjaamo #OhjaamoOulu
Leirihommissa 😊 #NuortenOulu #OulunNuorisopalvelut #Oulu
Nuokkari on tänään vielä auki klo 20 asti ja sitten ovet sulkeutuu kesälomien ajaksi. Jatketaan sit kuulumisten vaihdolla ja kahvin juonnilla. Ihanaa kessää, nauttikaa ja levätkää! ☀️🌺
#jaalinnuokkari 
#oulu #nuortenoulu #oulunnuorisopalvelut
Loman jälkeen täällä taas! 
Ollaan tavoitettavissa normaaliin malliin ainakin pitkällä välkällä maanantaisin ja keskiviikkoisin 😁! 
Muistathan myös, että meille voi laittaa viestiä instassa tai vaikka whatsappiin 0406459844.
#oulunnuorisopalvelut  #nuortenoulu  #oulu #metsokankaankoulu