Y.K.S.1 logo

Y.K.S.I, Ylikiimingin Suuret Ideoijat

Tervetuloa mukaan Ylikiimingin osallisuusryhmään!

Ylikiimingin alueella toimiva osallisuusryhmä Y.K.S.1 – Ylikiimingin suuret ideoijat – on yksi Oulun 15 alueellisesta osallisuusryhmästä. Y.K.S.1:n alueeseen kuuluvat alakoulut kirkonkylältä ja Vesalasta sekä Ylikiimingin yläkoulu. Ryhmässä edustat alueen kouluja ja nuorisotilaa.

Osallisuusryhmässä voit vaikuttaa lähiympäristön ja kaupungin asioihin mm. ottamalla kantaa erilaisiin suunnitelmiin, tekemällä aloitteita ja järjestämällä tempauksia ja tapahtumia. Osallisuusryhmän jäsenenä toimit aktiivisena linkkinä koulusi ja osallisuusryhmän välillä.

Alueelliset osallisuusryhmät tuovat tärkeimmät alueensa asiat vuosittain järjestettävään lasten ja nuorten kaupunkikokoukseen, jossa nuoret päättävät heille tärkeiden asioiden eteenpäinviennistä kaupungin päätöksentekoon. Syksyisin järjestettävä Nuorten foorumi keskittyy vaikuttamistoimintaan ja verkostoitumiseen ja kohderyhmänä ovat yläkouluikäiset ja sitä vanhemmat nuoret.

Osallisuusryhmä Y.K.S.1 kokoontuu noin kerran kuukaudessa koulupäivän aikana. Ryhmän kokoukset ovat siis sinulle kouluaikaa.  Osallisuusryhmien toimintaa koordinoi nuorisopalvelut ja ryhmää ohjaavat alueen nuoriso-ohjaajat. 

Ohjaajat

Riikka Merkkiniemi

Y.K.S.1 kuulumiset

Viimeisimpien kokousten esityslistat ja muistiot

Pride-viikolla tapahtuu! 

Byströmin ohjaamo järjestää tapahtumia nuorille pitkin Pride-viikkoa, tervetuloa mukaan!

Lisätietoa Byströmin ja muista Oulu Pride -viikon ohjelmista löytyy osoitteesta oulupride.fi

#oulupride oulupride #oulu cityofoulu #ByströminOhjaamo  bystrominohjaamo #nuortenoulu #nuoret
Jalakautumisesta hyvvää iltaa 🎵👣 #Repost nurrijussi
#yhteistyö #turvallisuus
#oulu #oulunkaupunki #nuortenoulu #turvallinenoulu #kaasitiimi #nurritiimi #walkersoulu #jalkautuvanuorisotyö #nuorisotyö #oulunpoliisi
Tukariryhmäytyksessä nuorisotyönohjaajat pitävät huolta toisistaan moniammatillisen yhteistyön merkeissä (ja kesälomaa sydämessä odottaen ♡) #kiiminginseurakunta #kiiminginnuoriseurakunta #jaalinnuokkari #nuortenoulu #oulunnuorisopalvelut #suvelanleirikeskus
#AsteenVerran innokkaammat ohjaajat odottavat, että päästään avaamaan ovet myös isoille kävijöille!
(Tämä tapahtuu ti 30.8.)
🔥
Tänä vuonna nuokkarin illoista löytyvät Mira, Outi,  Mari, Marika ja Sanna, lisävahvistuksena syyskuussa aloittaa Miki. 

#OulunNuorisopalvelut #NuortenOulu #Oulu #HaukiputaanNuokkari
Nuokkarin väki on palannut takaisin töihin tällä viikolla! 😊

Alakouluikäisten huoltajille tiedoksi, olemme avoinna tällä viikolla keskiviikosta perjantaihin klo 12-16.30. 

Nuoret, teille avaamme ovet 30.8.

#HaukiputaanNuokkari
#HaukiputaanNuorisotila #OulunNuorisopalvelut #Oulu #NuortenOulu
Tervetuloa Nuorten päivä -tapahtumaan Hollihaan puistoon tänään kello 18-20 🥳

Ohjelmassa musiikkia, esityksiä, koripalloa ja muuta yhteistä tekemistä! Myös sinulla itselläsi on mahdollisuus päästä esiintymään Hollilavalle. 💫

Tapahtumaan on vapaa pääsy ja se on päihteetön sekä esteetön.

#OulunNuorisopalvelut
#NuortenOulu
#Oulu
#NuorisoPäivä
Kaverikesä '22 lähti tänää tehokkaaseen starttiin Byströmin olkkarilla ja nuoret heittäytyi rohkeasti mukaan ideoimaan ja tekemään "kaverihakuilmoituksia"! Harmi ettei hoksannut kuvia ottaa tapahtumasta... Mutta rintanappeja löytyy lisää Vamokselta ja kaverihakuilmoituksia voi väsätä jatkossakin Byströmin olkkarin seinälle✌️

Jos oot nuori aikuinen ja vielä vailla kaveria tälle kesälle niin toimintaan pääsee yhä mukaan vaikka et ois kerennyt tänään mukaan ❤️

Pistä vaan viestiä:
Jannelle 050 599 1952
Ellalle 044 334 6141

hyvanmielentalo bystrominohjaamo
#vamosoulu #mielipaletti #nuortenoulu #oulunnuorisopalvelut #kaverikesä22 #vamosnuoret #esr #vipuvoimaaeulta
Terve taas!👋👋👋

🌻Kesäloma on useilla meistä jo päättynyt ja koulutkin jo alkaneet. Osalla on vielä hetki aikaa ennen syksyn aherrusten alkamista. 

😊Toivottavasti sait hengähtää kesällä ainakin hetken ja nyt on virtaa uuden oppimiseen ja syksyn mukanaan tuomiin mahdollisuuksiin! 

💎Arkea rytmittävät monet asiat ja opiskelut ja työt ovat siinä isossa roolissa. Niiden lisäksi arkea voivat rytmittää harrastukset, tapaamiset kavereiden kanssa tai vaikkapa ulkoilu. 

🧡Hyvää loppukesää ja alkavaa syksyä kaikille! 

* * *
Hello! 👋👋👋

🦋The summer holiday has already ended for many of us and schools have already started. Some may still have a little time before the studies starts.

😊I hope you were able to relax a bit in the summer and now you have the energy to learn new things and have opportunities that autumn brings with it!

🌻Many things give rhythm to our everyday life, and studies and work play a big role in that. In addition to them, everyday life can be paced by hobbies, meetings with friends or, for example, outdoor activities.

🧡Happy autumn to everyone!

#Arki #KoulutAlkaa #NuortenPolitiikkakoulu #NuortenOulu #OulunNuorisopalvelut #Oulu #SchoolOfPoliticsForYoungPeople
Käytiin syömässä lounas ja juomassa kaffit lähimetsässä! #KaukovainionNuokkari #OulunNuorisopalvelut #NuortenOulu #Oulu #AsteenVerran
Vamoksen porukka on mukana kaikkien kesäfestareilla #kaverikesä22 merkeissä! Jos kaipaat kaveria mukaan niin tuu meidän kans mukaan festaroimaan tai vaan hengaileen 🤩

🔥Kesäfestareilla ohjelmassa:

15.30 Tapahtuma aukeaa
16.00 Tervetulosanat, Nuorten Ystävät
16.10 Liikkuva Laulureppu
17.00 Estottomat: 50-vuotisjuhlakonsertti
17.30 Oulun Kärpät ja mestareiden palkitsemistilaisuus
18.30 SANA
19.30 Maustetytöt
20.30 Tapahtuma päättyy

Kaikkien Kesäfestari on maksuton ja päihteetön koko perheen festari. Alueelle suositellaan saapumaan jalan tai julkisilla kulkuvälineillä.

Nähdään Kuusisaaressa! 🥳

#nuortenoulu #kaikkienkesäfestari #vamosoulu #vamosnuoret