Tulevaisuussafari kurkistaa tulevaisuuden työelämään taiteen keinoin

Kun maailma ympärillä muuttuu nopeasti, voi oman tulevaisuuden hahmottaminen tuntua joskus jopa mahdottomalta. Tulevaisuussafarin työpajoissa tulevaisuus ja luova työskentely kohtaavat. Työpajoissa ryhmä luo mahdollisia ja mahdottomia tulevaisuuskuvia nuorten oululaisten elämästä ja vahvistaa omia työelämätaitojaan. Osallistujat oppivat tunnistamaan omia vahvuuksiaan ja ilmaisemaan itseään luovassa ympäristössä. Aiempaa kokemusta taiteellisesta työskentelystä ei tarvita.

Tulevaisuussafarille ovat tervetulleita kaikki 16–29-vuotiaat työelämän ulkopuolella olevat henkilöt, jotka haluavat vahvistaa työelämätaitojaan ja työskennellä tulevaisuusajattelun parissa.

Ryhmää ohjaavat ILMEen taiteilijat Elena Vuoksiola ja Aino Granlund. Ryhmä kokoontuu 13.9.–1.12.2021 maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 10–14 Pikisaaressa (Kulttuurikiihdyttämö TILA, Pikisaarentie 13). Ryhmään otetaan 10 osallistujaa.

Ilmoittautuminen on käynnissä nyt! Ilmoittautumiset ja kyselyt sähköpostilla .

Näin viime keväänä työpajoihin osallistuneet nuoret kertovat itse kokemuksistaan Tulevaisuussafarissa

Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus. Hankkeen päätoteutuksesta vastaa Lasten ja nuorten säätiö.