< Tapahtumahakuun

Kaikkien Kesäfestari

Kaikkien kesäfestari tulossa jälleen 5.6.2024.

Kesän iloisin ilmaistapahtuma Kaikkien Kesäfestari toteutetaan jälleen Oulun Kuusisaaressa keskiviikkona 5. kesäkuuta. Päihteetön koko perheen festari tarjoilee musiikillista ohjelmaa ja erilaisia esittely-, toiminta- ja ruokapisteitä yhdenvertaisuuteen ja esteettömyyteen panostaen. 

Vuoden 2024 Kaikkien Kesäfestarin pääesiintyjänä nähdään Robin Packalen! Vuodesta 2012 Suomen musiikkitaivaan kirkkaimpiin tähtiin lukeutunut Robin Packalen on yksi pohjoismaisen musiikkikentän menestyneimmistä artisteista. Poptähti on julkaissut urallaan viisi moninkertaista platinaa myynyttä albumia ja hänet on huomioitu urallaan useilla alan tunnustuksilla: Packalen on voittanut neljä Emma-palkintoa sekä yhden MTV EMA -palkinnon. Vuonna 2019 lanseerattu Robinin kansainvälinen ura on herättänyt huomiota myös globaalisti. Hänen englanninkielistä tuotantoaan on striimattu yli 25 miljoonaa kertaa, ja yhteensä artistin musiikilla on hengästyttävät yli 480 miljoonaa striimiä. Turkulaispoppari on lisäksi yksi seuratuimpia suomalaisartisteja sosiaalisessa mediassa yli miljoonalla seuraajallaan eri somekanavissa.

Tapahtuman aikataulu:

Tulossa.


Tapahtuma-alueen kuvaus

 • Kaikkien kesäfestarin tapahtuma-alueena toimii Kuusisaaren tapahtumapuisto (Raatintie 9).
 • Alueella on esiintymislava, eri toimijoiden toiminnallisia pisteitä, ruokakojuja, vesipiste ja wc-alue (bajamajat).
 • Tapahtuma-aluetta ei ole aidattu ja liikkuminen siellä on omalla vastuulla.
 • Tapahtuma-alueella on infopiste, josta saa lisätietoa tapahtumasta ja alueesta.
 • Tapahtumassa on järjestyksenvalvonta järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitämiseksi. Tarvittaessa järjestyksenvalvonta puuttuu esimerkiksi päihteiden käyttöön tai häiriökäyttäytymiseen alueella.

Esteet­tö­myys­tiedot

 • Tapahtumassa kiinnitetään erityistä huomiota turvallisuuteen ja esteettömyyteen.
 • Induktiosilmukka-alue on sijoitettu mikseriteltan viereen. Alue on merkitty induktiosilmukka-kyltillä.
 • Lavan läheisyyteen on rajattu oma alue pyörätuolilla liikkuvia varten. 
 • Tapahtuman juonnot tulkataan viittomakielelle.  
 • Kommunikoinnin tueksi voi tulostaa tilannetaulun. Tilannetaulua päivitetään ja se lisätään tälle sivulle lähempänä tapahtumaa.
 • Kuusisaaren tapahtuma-alueen keskellä on nurmikenttä ja sitä kiertää kivituhkalla päällystetty kulkureitti. Lisäksi nurmikentän poikki menee kivituhkainen kulkureitti. Ruokakojut, esittely- ja toimintapisteet pyritään sijoittamaan kulkureitin varrelle, mutta osa pisteistä on nurmikentällä.   
 • Esiintymislavan edusta ja sivu on asvalttia.
 • Alueella on kaksi esteetöntä wc:tä.                         

Mikä on sallittua ja mikä ei ole sallittua

 • Voit ottaa mukaasi juomapullon tai omia eväitä.
 • Voit ottaa mukaan esim. kertakäyttösadetakin, mutta et sateenvarjoa.
 • Voit tuoda mukanasi järjestelmäkameran. Älä tuo kamerajalustaa, erillistä salamaa tai muita lisälaitteita, videokameroita tai äänityslaitteita.
 • Opas- tai avustajakoiran kanssa voit tulla tapahtumaan. Lemmikkieläimiä ei voi tuoda tapahtumaan.
 • Voit pukeutua värikkäästi ja iloisesti, mutta älä pue päällesi oransseja tai keltaisia järjestyksenvalvojaliiviä muistuttavia vaatekappaleita.
 • Älä tuo tapahtumaan alkoholia tai muita päihteitä eikä teräaseita.
 • Tupakointi tapahtuma-alueella on kielletty.
 • Älä tuo myöskään laserosoittimia tai spraymaalia.                    

Miten pääsen festareille

 • Kuusisaari sijaitsee kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta sekä hyvien pyöräteiden ja joukkoliikennereittien varrella.
 • Tapahtumaan tulevat tilauskyydit voivat ajaa Kuusisaaren pysäköintialueelle jättämään osallistujat tapahtumaan. Pysäköinti tällä alueella ei ole mahdollista. Pysäköintialueella on erillinen liikenteenohjaus.
 • Kuusisaaren läheisyydessä on joitakin parkkipaikkoja.

Turval­li­semman tilan periaatteet

Kaikkien Kesäfestarilla noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Festivaalin turvallisemman tilan periaatteet on luotu yhdessä festarikävijöiden kanssa. 

Turvallisemman tilan periaatteiden tarkoituksena on varmistaa, että kaikki tapahtumaan osallistujat kokevat, että he voivat osallistua Kaikkien Kesäfestarille niin, että he tuntevat olonsa kunnioitetuksi, arvostetuksi ja turvalliseksi.   

Olemme tietoisia siitä, että erityisesti julkisissa tiloissa ja tapahtumissa on epätodennäköistä, että tilat olisivat täysin turvallisia kaikille. Tämän vuoksi kannustamme kaikkia osallistujia aktiivisesti luomaan ilmapiiriä, jossa toistemme turvallisuus ja hyvinvointi ovat prioriteetteja. 

Turvallisuutta on sekä henkinen että fyysinen hyvinvointi tapahtumassa. Pidä mielessäsi, että se mitä sanot ja teet vaikuttaa muiden turvallisuuteen. Kaikilla tapahtuman järjestäjillä ja toimijoilla on henkilökohtainen vastuu tehdä omalta osaltaan tapahtumasta turvallisempi. Tiedosta oma roolisi ja sen vaikutukset osallistujiin. 

Kaikkien Kesäfestareilla 2023 ei hyväksytä minkäänlaista syrjintää tai häirintää. Tuomitsemme kaikenlaisen ihonväriin, etnisyyteen, uskontoon, sukupuoleen, seksuaalisuuteen, vammaan, ikään ja painoon tai muihin yksilön tai ryhmien ominaisuuksiin perustuvan syrjinnän.  

Jos koet tapahtumassa sopimatonta käytöstä tai häirintää, pyydämme, että kerrot siitä häirintäyhdyshenkilölle.  Häirintäyhdyshenkilönä toimii Sari Lahdenperä, p. 044 703 8245. 

Tervetuloa! Luodaan yhdessä kesän iloisin ilmaistapahtuma ☀️ 

 #KaikkienKesäfestari2024 #KaikkienKesäfestari #kesäniloisinilmaistapahtuma #TurvallisemmanTilanPeriaatteet #safespace #TurvallisetTapahtumat 

Kaikkien Kesäfestarin pääjärjestäjinä ovat Oulun kaupungin nuorisopalvelut, Caritas Säätiö, Oulun kehitysvammaisten tuki ry ja Nuorten Ystävät. Yhteistyössä mukana ovat Ammattiopisto Luovi, OYS kehitysvammahuolto, Kuurojen Liitto ry, Suomen kuurosokeat ry ja Kuuloliitto ry.

Kaikkien Kesäfestarin mahdollistavat sponsorimme ODL, Hoivatie, Rinnekodit, Oulun Energia, LVI Pitkälä ja Oulun seudun hengitysyhdistys. Kiitos tuestanne!

Vuonna 2019 Kaikkien Kesäfestari nimettiin vuoden vammaisystävälliseksi tapahtumaksi.  

Lisätietoja     

Tarja Rönkkö
Koordinaattori 
p. 044 703 8233
tarja.ronkko[at]ouka.fi                    

Sijainti

Kuusisaaren tapahtumapuisto

Raatintie 9

90100 Oulu

Järjestäjä

Oulun nuorisopalvelut

Liput

Vapaa pääsy