Nuori kirjoittaa vihkoon.

Pulmakulma: Opiskelu

tulevaisuus mietityttää

make

oon täs ollu ja miettiny et mitä pitäis tehä oman opiskelun suhteen. mitä kannattais tehä tulevaisuudessa että olis vakaat työt?

  • Tietopalveluohjaaja Jemina

   Moi make,

   tuo onkin mielenkiintoinen aihe, sillä vakaaseen työhön vaikuttaa moni asia, mm. asuinkaupunki ja yleinen maailman tilanne. Kenties voikin olla hyvä pohtia, mikä työ voisi olla sellainen, jossa viihdyt? Viihtyminen tuo mielen vakautta ja pitää yllä ja edistää hyvinvointia. Netistä löytyy paljon hyviä ammatinvalintatestejä ja täältä löytyy yksi niistä. (Linkki aukeaa uuteen välilehteen.)

   Joskus voi kuitenkin olla, että testin sijaan tai sen lisäksi haluaa keskustella aiheesta. Silloin muistathan että olet tervetullut Byströmin ohjaamoon, joka on auki maanantaista perjantaihin klo 9-16. (Linkki aukeaa uuteen välilehteen.) Täällä ohjaajan kanssa voit pohtia tilannettasi ja jos olet tällä hetkellä työttömänä, voidaan varata sinulle aika ammatinvalintapsykologillemme. Mutta jos ole tällä hetkellä kirjoilla jossain koulussa, silloin sinulla on käytössäsi kouluterveyshuollon opintopsykologi, jonka kanssa saa myös kyseenalaistaa nykyiset opinnot ja niiden sopivuuden itselle. Mutta koulussa kirjoilla oleminen ei silti estä asioimista Byströmin ohjaamon ajanvarauksettomassa asiakaspalvelussa, soittamista tai etätapaamista.

   Ja muistathan, että nykyaikana opiskelu on entistä joustavampaa ja myös aikuisena voi opiskella itselleen ihan uuden ammatin. Toivottavasti vastauksesta on hyötyä ja olethan matalalla kynnyksellä yhteydessä ohjaamoomme!

Osallistu keskusteluun

Muita kysymyksiä