Nuoriso Leader, rahoitusväline nuorten omille projekteille

Hae Nuoriso Leader -rahoitusta omalle projektille!

Nuoriso Leader on nuorten projektien oma rahoitusväline. Tukea voi hakea esimerkiksi:

  • Tapahtuman järjestämiseen tai yhteisien harrastusvälineiden hankkimiseen. Se voi olla myös vaikka nuorisotilojen sisustamista tai muuta mukavaa yhdessä tekemistä.
  • Yrityskokeiluun, tuen kohteena voivat olla esimerkiksi kone, laite ja kalustohankinnat, mitä yritys tarvitsee.

Rahoitus on tarkoitettu 13-25 -vuotiaille Oulun Seudun Leaderin toiminta-alueella asuville nuorille. Projekti toteutetaan vähintään kolmen hengen ryhmässä, poikkeuksena on yrityskokeilut, jossa nuori voi hakea tukea myös yksin.

Oulun keskusta-alue ei tällä hetkellä kuulu toiminta-alueeseen, tarkemman paikkarajauksen löydät Oulun seudun leaderin kotisivuilta. (Linkki avautuu uuteen välilehteen.)

Nuoriso Leader tuen määrä on 100 – 500 €/projekti.

  • Projektin kustannusarvio ollessa alle 200 € niin avustus on 100 %.
  • Projektin kustannusarvion ollessa yli 200 € avustus on 90 %. Tällöin jää nuorille pieni omavastuu maksettavaksi loppusummasta.

Haku ja raportointi tapahtuu Nuoriso Leaderin sivustolta. (Linkki avautuu uuteen välilehteen.) Ryhmällä tulee olla yhteyshenkilö, joka on yksi ryhmän jäsenistä sekä vastuuaikuinen, jos kaikki ryhmän jäsenet ovat alle 18 -vuotiaita. Rahoituspäätöksen projektille saa kahden viikon kuluessa hakemuksen jättämisestä. Projekti raportoidaan ja kuitit hankinnoista toimitetaan 1kk kuluttua rahoituspäätöksen saamisesta.

Lisätietoja sekä tarkemmat säännöt löytyy osoitteesta www.nuorisoleader.fi sekä www.oulunseudunleader.fi/fi/nuorisoleader. (Linkit avautuvat uusiin välilehtiin.)