Lähde mukaan Seskaröhön

Byströmin Ohjaamo järjestää nuorille kesäisen matkan Seskaröhön ja Haaparantaan. Matkaan lähdetään tiistaina 2.8. linja-autoasemalta klo 8:00. Ensimmäiseksi linja-auto matkaa Seskaröhön eli Seittenkaarille. 

Seskarön saari sijaitsee noin 20 km Haaparannasta länteen. Matkalla ihaillaan leppoisia saarimaisemia ennen kuin pysähdytään nauttimaan kesäpäivästä eväiden ja pelien parissa. Seskaröstä matkaa jatketaan Haaparantaan Ikeaan. Aikaa on varattu Ikean ja lähiympäristössä olevien kauppojen kiertelyyn. Iltapäivällä alkaa paluumatka, ja perillä Oulussa ollaan noin klo 18.00.  

Summer get away vol. 2 

Byströmin Ohjaamo on järjestänyt kesämatkan Seskaröhön kerran aikaisemmin ennen koronaa. Aiempi retki oli menestys ja samanlaista matkaa on toivottu. Vihdoin parin vuoden jälkeen retki onnistuu jälleen. Ohjelmassa on retkeilyä, pieniä pelejä, mukavaa yhdessä oloa ja vapaata aikaa. Retki on suunnattu 18-29 -vuotiaille. Matka on maksuton ja siihen sisältyy ruoka. Ilmoittaudu mukaan 29.7. mennessä. Lisätiedot ja ilmoittautumiset Byströmin Ohjaamon puhelimeen p. 050 599 2293 tai sähköpostiin