Koivuja lumisessa maisemassa

TeKo, Toppilan Elinympäristö – Koskelan olosuhteet

Tervetuloa mukaan!

TeKo on Koskelan ja Toppilan alueilla toimiva nuorten osallisuus- ja vaikuttajaryhmä. Voit liittyä osallisuusryhmään jos asut tai käyt koulua näillä alueilla. Ryhmässä edustat alueen kouluja ja nuorisotiloja.

Osallisuusryhmässä voit vaikuttaa lähiympäristön ja kaupungin asioihin mm. ottamalla kantaa erilaisiin suunnitelmiin, tekemällä aloitteita ja järjestämällä tempauksia ja tapahtumia.

Alueelliset osallisuusryhmät tuovat tärkeimmät alueensa asiat vuosittain järjestettävään lasten ja nuorten kaupunkikokoukseen, jossa nuoret päättävät heille tärkeiden asioiden eteenpäinviennistä kaupungin päätöksentekoon.

Ohjaajat

Tyhjä henkilökuva
Raija Oikkonen-Eskelinen

Osallisuusryhmän kuulumiset

Viimeisimpien kokousten esityslistat ja muistiot

Esityslistat

Ei esityslistoja

Muistiot

Ei muistioita

Somet

Tervetuloa pelaamaan Netarin  Minecraft-serverille  Oulu-maailmaan torstaisin klo 17-20. 

Oulun minecraft-maailmassa sinulla on mahdollisuus seikkailla ja rakentaa omia luomuksia yksin, ystäviesi kanssa tai ohjaajien opastuksella. Meillä on aina paikalla ohjaajia, jotka ovat valmiita auttamaan ja pelaamaan kanssasi. Voit jutella heidän kanssaan, jakaa ideoita ja nauttia yhteisestä pelihetkestä.

Serverimme toimii Minecraftin Java-versiossa, ja löydät sen pelin palvelinhakutoiminnoista nimellä netari.net9.fi. Jos tarvitset lisätietoa siitä, miten pääset serverille, vieraile osoitteessa: https://www.netari.fi/netaricraft/

Kun olet päässyt serverille ja starttisaarelle, tule Oulu-maailman ovelle. Ohjaajamme antavat sinulle oikeudet, ja sen jälkeen voit liittyä Oulu-maailmaan suoraan aina kun se on avoinna.

Toivottavasti näemme sinut Oulu- maailmassa!

Poikkeuksista ilmoitamme  @oulupelaa instagram kanavalla.

#Oulu#NuortenOulu#OulunNuorisopalvelut#Oulupelaa
Terveisiä täältä @oulunsalon_nuorisotalo lta! Tällä viikolla ollaan auki isoille (7.lk-17v) myös lauantaina, jolloin mm. syödään hyvin ja kilpaillaan Fortnitessä! Nähdään talolla! 😊

#AsteenVerran
#OulunsalonNuorisotalo
#NuortenOulu
#OulunNuorisopalvelut
✨Jos kaipaat tietoa, vastauksia kysymyksiisi tai vain jonkun luotettavan aikuisen, jolle jutella, on Nuorten Oulu -chat juuri sinua varten.

 

👉 Nuorten Oulu -chat on tarkoitettu kaikille 13–29-vuotiaille nuorille.

👉 Chat on avoinna maanantaista torstaihin klo 18–20.

👉 Chatissa voit jutella nimettömänä kahden kesken eri ammattilaisten kanssa.

 

Nuorten Oulu -chatin löydät osoitteesta nuortenoulu.fi

 

#OulunNuorisopalvelut

#NuortenOulu

#Oulu

#NuortenOuluChat
Haluaisitko päästä tekemään teatteria? Oulu-opiston Teatteri Oho! on tarkoitettu yli 16-vuotiaille nuorille, joilla on jo kokemusta teatterin tekemisestä. 

Ryhmässä syvennetään itseilmaisua ja ryhmätyötaitoja tuttujen teatteriharjoitteiden avulla. Opitaan ja etsitään yhdessä teatterin uusia ja erilaisia muotoja. Lukuvuoden aikana valmistetaan näytelmä, jonka toteutukseen ja ideointiin ryhmä saa itse vaikuttaa.

Opetus on keskiviikkoisin Pohjankartanossa, kurssimaksu koko vuodelta 159 euroa. Ilmoittautumiset ja lisätiedot: www.ouluopisto.fi, haku kurssinumerolla 110208 tai kurssin nimellä Teatteri Oho! 

Ilmoittautuminen ma 4.9. klo 16 mennessä, joten olehan nopea! 😊

#ouluopisto #oulu
Tervetuloa Oulun Nuorten työpajakeskuksen avoimiin oviin 7.9.2023 klo 12.30-14.00 🌿 Tykistökatu 13. 

Ilmoittautumiset osoitteeseen: nuortentyopajat@ouka.fi 

#nuortentyöpaja #nuortentyöpajaoulu #avoimetovet #nuortenoulu #oulu #pajakeskus
Syksyn ryhmäytykset ovat pyörähtäneet vauhdilla käyntiin eri alueilla, niin myös täällä Kaijonharjussa. Avaamme illat nuorille  perjantaina 1.9. Klo. 16:45. Nähdään! 

Mukavaa- ja turvallista alkusyksyä jokaiselle! 🤗

#NuortenOulu #OulunNuorisopalvelut #AsteenVerranSyksyisempää  #KaijonNuge #Ryhmäytykset