Taidetoimintaa Byströmin Ohjaamolla

Byströmin Ohjaamossa alkaa jälleen pyöriä avointa taidetoimintaa nuorille. Avoimessa taidetilassa kokoonnutaan viikoittain torstaisin klo 12–14 tekemään taidetehtäviä yhdessä. Kokeilemme erilaisia materiaaleja ja tekniikoita. Tervetuloa mukaan kokeilemaan ja tutustumaan taidetekemiseen. Mukaan voit tulla, vaikka taiteilu ei olisi tuttua sinulle. Ryhmä on maksuton avoin, ei siis ilmoittautumista vaan tule mukaan yksin tai kaverin kanssa Valkean nuorten tilaan.

Toinen Byströmillä alkava ryhmä on B-Art ryhmä, joka on suunnattu alle 30-vuotiaille visuaalisen taiteen tekijöille. Ryhmä on suunnattu nuorille, jotka ovat kiinnostuneita luovasta ammatillisesti sekä kiinnostuneita tuomaan omaa taidetta esille. Ryhmässä on myös tarkoitus kartoittaa, mitä tarpeita luovien alojen nuorille tekijöille Oulussa on. Ryhmässä siis verkostoidutaan ja jaetaan ajatuksia, kokemuksia ja tietoa alasta. B-Art ryhmä kokoontuu Valveen Kantissa torstaisin 13.4., 4.5., 25.5. ja 16.6. klo 15–16.30.

Tervetuloa mukaan molempiin ryhmiin! Ryhmien ajantasaiset tiedot löydät Byströmin ohjaamon viikkokalenterista Nuorten Oulu sivustolta.

Lisätietoja voit kysyä ohjaamon taideohjaajalta: Piritta/ 040 4874763