Lounge- toiminta

Pelifarmi Lounge- toiminta

Esittely

Pelifarmi Lounge- toiminta on tarkoitettu 17-29-vuotiaille oululaisille nuorille, jotka ovat kiinnostuneita omaehtoisesta pelikehityksestä ja omien ammatillisten taitojensa kehittämisestä liittyen pelialaan. Toiminta on vapaaehtoista.

Tavoitteet

Toiminnan tarkoituksena on tarjota nuorille tila, välineistö ja ohjelmistot vapaaehtoiseen pelikehittämiseen ja oman pelialan osaamisen vahvistamiseen. Tilan käyttö ja työskentely muodostuvat nuorten omista tarpeista pelialaan liittyen.

Esimerkiksi:
· Kokoa oma pelitiimi ja tule tekemään peliprojektia ja samalla verkostoitumaan muiden tilaa käyttävien pelialasta kiinnostuneiden kanssa.
· Tule tekemään materiaalia omaan portfolioon ja keräämään siihen palautetta
· Tule piirtämään, koodaamaan tai vaikkapa animoimaan ja siten itseohjautuvasti kehittämään ammattitaitoasi.

Välineistö

Loungella on käytössä Byströmin ohjaamon peli- ja mediatilan tietokoneet, joista löytyy pelinkehittämiseen tarvittavat ohjelmistot, kuten Unity, Visual Studio, Blender ja Adoben ohjelmistot kuten Photoshop ja Substance 3D Painter. Välineistöön kuuluu myös neljä piirtopöytää.

Osallistuminen

Pelifarmi Lounge- toiminta on nuorelle vapaaehtoista ja se järjestetään kaksi kertaa vuodessa tammikuun alusta helmikuun puoleen väliin asti. Toinen jakso, jolloin tilat ovat käytettävissä sijoittuvat elokuun alusta syyskuun alkuun asti. Tarkemmat aikataulut ilmoitetaan erikseen. Osallistujan tulee olla 17-29- vuotias oululainen nuori.

Tilojen varaaminen ja käyttö on yksinkertaista ja niistä sovitaan aina etukäteen ottamalla yhteyttä Pelifarmin työntekijöihin. Peli- ja mediatila löytyvät Byströmin ohjaamon tiloissa osoitteesta Hallituskatu 5.

Hakuaika:

Tilat varattavissa seuraavan kerran elokuussa 2024.

Pelifarmi haku on auki.

Ohjaajat

Ville Helttunen
Ville Helttunen
Pelifarmin kouluttaja

p. 040 610 8167
Kosti Pasanen
Yksilövalmentaja

p. 040 724 3522
Byströmin B-streamline logo.

Jari Räsänen
Ohjaaja

p. 050 599 2293