Liikkeen tutkiminen -projektin videotaltiointi nähtävissä Valveella

Oulun ylioppilasteatteri on yhdessä Peliliikkeen kanssa, Euroopan unionin tukemana, toteuttanut Liikkeen tutkiminen -projektin, jonka tuotoksena on videotaltiointi vapaasti kaikille nähtävissä Valveen kahvila Paljetissa.

Kevään aikana kokoontui ryhmä nuoria aikuisia tutkimaan liikettä luovin keinoin. Yhdessä käytiin läpi asioita tekoälystä alkukantaiseen liikkumiseen.

Ryhmän toiminta huipentui yhdessä valmistettuun esitykseen, jonka videotaltiointi on nyt jokaisen nähtävillä Valveen kahvila Paljetissa ti 30.5., ke 31.5. ja to 1.6. klo 17-19. Videon kesto on noin 20 minuuttia, jonka jälkeen video toistuu automaattisesti. Näin ollen videoesitystä voi tulla katsomaan joustavasti omien aikataulujen mukaan.

Esityksen pohjalla on vaikuttanut seuraavanlaisia kysymyksiä: Miksi jokaisella on oma liikekieli? Mikä vaikuttaa ihmisen liikkeeseen? Miten ihmiset liikkuvat yksin, miten ihmismassojen keskellä?

Videon kesto on noin 20 minuuttia, ja se on nähtävillä Valveen kahvila Paljetissa ti 30.5., ke 31.5. ja to 1.6. klo 17-19. Esitys on maksuton.

Lisää tietoa teatterin toiminnasta löytyy nettisivulta oulunylioppilasteatteri.fi sekä instagramista @oulunylioppilasteatteri