Haku kevään 2024 Pelifarmi -valmennusohjelmaan on nyt auki!

Pelifarmi tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden syventää taitojasi pelikehityksen parissa ja ottaa merkittävän askeleen kohti ammatillisia tavoitteitasi.

Tulevaisuuden pelikehittäjät huomio!

Jos olet 17-29-vuotias intohimoinen pelaaja tai aloitteleva pelikehittäjä ja/tai sinulla on aiempaa kokemusta jostain pelikehityksen osa-alueesta kuten ohjelmoinnista, graafisesta suunnittelusta, pelisuunnittelusta tai äänisuunnittelusta, tämä on sinun tilaisuutesi. Pelifarmi tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden syventää taitojasi pelikehityksen parissa ja ottaa merkittävän askeleen kohti ammatillisia tavoitteitasi.
Valmennusjakson aikana pääset kehittämään pelikehityksen taitojasi käytännönläheisesti, itseohjautuvasti ja vertaistuellisesti muiden ryhmäläisten kanssa. Ryhmästä kootaan kaksi pelikehitystiimiä, joissa on mahdollista kehittää osaamistasi pelituotantojen eri osa-alueilla ja viedä peliprojekti suunnitellusta konseptista aina jopa julkaisuvalmiiseen peliin asti! Valmennusohjelma tarjoaa sinulle arvokkaan mahdollisuuden tuoda osaamisesi näkyväksi ja rakentaa portfoliota tulevaisuuden työnhaun tai jatkokoulutuksen tueksi.

Voit katsoa Pelifarmilla kehitettyjä ja julkaistuja esittelyvideon YouTubessa tästä linkistä.

Pelifarmi showreel kevät 2023

Videolla kevään 2023 Pelifarmilla kehitettyjä ja julkaistuja peliprojekteja

Pelifarmi tarjoaa lisäksi mahdollisuuden oppia alan kokeneilta huippuosaajilta, jotka vierailevat ohjelmassa kouluttamassa esimerkiksi peligrafiikan ja pelisuunnittelun perusteista. Workshopeissa saat mahdollisuuden tutustua alan ammattilaisiin ja luoda tärkeitä ensikontakteja tulevaisuuden uraasi varten.
”Pelifarmi on todella tärkeä osa paikallista pelikehitysekosysteemiä, ja äärimmäisen hyvä ja käytännönläheinen tapa ottaa ensiaskeleet kohti omaa uraa pelialalla. Uusia osaajia tarvitaan jatkuvasti lisää!” – Jussi Autio, perustaja ja luova johtaja, Resistance Games

Oletko valmis ottamaan ensimmäisen askeleen kohti pelialaa? Tartu tilaisuuteen ja hae mukaan nyt täyttämällä lomake tämän linkin takaa:

Pelifarmi kevät 2024 hakulomake (Forms.Office).

Pelifarmi järjestetään Oulussa Bysiksen nuortenkahvilan pelitilassa, osoitteessa Hallituskatu 5, ja se alkaa viimeistään 20.02.2024 päättyen 14.06.2024 (kesto 17 viikkoa).

Ennen työkokeilupaikan hakemista tarkista asiointipaikastasi (BusinessOulu työllisyyspalvelut tai TE- toimisto), että olet oikeutettu työkokeiluun.