Yli-Iin osallisuusryhmän mainos

YO, Yli-Iin osallisuusryhmä

Tervetuloa mukaan vaikuttamaan!

Yli-Iin osallisuusryhmä eli YO! Kutsuu sinut Yli-Iiläinen nuori mukaan vaikuttamaan.

Ryhmässä on tällä hetkellä 10 jäsentä joiden kanssa voit vaikuttaa lähiympäristön ja kaupungin asioihin mm. ottamalla kantaa erilaisiin suunnitelmiin, tekemällä aloitteita ja järjestämällä tempauksia sekä tapahtumia. Ryhmäläiset toimivat aktiivisena linkkinä oman koulunsa ja osallisuusryhmän välillä ja tuovat esille omia näkemyksiään ja tarpeitaan alueen parantamiseksi. Ryhmän tukena toimii Nuorisopalveluilta ohjaaja ja koululta nimetty opettaja.  

Ohjaajat

Jorma Rasvala
Ida Rauhala

YO:n kuulumiset


Viimeisimpien kokousten esityslistat ja muistiot

Esityslistat

Ei esityslistoja

Somet

Ensi tiistaina alkaa Sateenkaarinuorten illat 11-16 -vuotiaille Kastellin monitoimitalon nuorisotilassa klo 17 - 20.

 #NuortenOulu #OulunNuorisopalvelut #Oulu #AsteenVerran #Yhdenvertaisuus
Nuori Kulttuuri On Air haku on alkamassa!

Nuori Kulttuuri On Air on uusi monipaikkainen nuorten taidetapahtuma 13–20-vuotiaille. Suomi on jaettu kuuteen satelliittitapahtumaan, jonne kokoontuvat omalta alueeltaan valittavat esitykset ja teokset. Haku toteutetaan videokatselmuksena 1.-18.2.2022. 

Ensimmäiset 300 esitystä saa asiantuntijaraadilta kirjallisen palautteen. Raati ruotii nähdyt esitykset ja suosittaa esitykset satelliittitapahtumiin. Kaikki esitykset, myös ne, jotka eivät ehtineet tuon 300 palautteen saajan joukkoon pääsevät Nuori Kulttuuri Digistagelle, joka on virtuaalinen esiintymisalusta, jossa kaikki hakeneet esitykset ovat katsottavissa lähetettyjen videoiden muodossa 25.2.-20.5.2022 välisen ajan.

Videoita voi kuvata yksin tai yhdessä. Tärkeintä on kuvata vaakamuotoisena ja pituus on 2-20 minuuttia. Tarkemmat säännöt löytyvät täältä: https://nuorikulttuuri.fi/onair/on-air-saannot/

Hae rohkeasti mukaan!

#NuoriKulttuuriOnAir #NuortenOulu #OulunNuorisopalvelut #Oulu #AsteenVerran
Hei nuori! Tiedätkö, mikä on OSBU? 

💡Se on lyhenne sanoista osallistuva budjetointi. Se taas tarkoittaa sitä, että 👉🏼sinä👈🏼 voit keksiä jotain siistiä, jonka kaupunki toteuttaa OSBU-rahalla.

💡OSBUssa oululaiset, ⭐️myös nuoret⭐️, saavat ideoida, suunnitella ja lopuksi päättää, miten Oulun kaupunki käyttää 70 000 euroa ideoihin. 

‼️Nuori, hyödynnä tämä mahdollisuus, koska tässä on hyvä mahdollisuus saada toteutetuksi jotain nuorille tärkeää ja nuorten näköistä. Mitä se sitten onkaan!

💡Kerro ideasi 31.1.–13.2. osallistu.ouka.fi -verkkosivuilla. Linkki myös NuortenOulun Linktreessä.

💡Idean tulee olla sellainen, että sen kustannukset eivät ylitä 70 000 euroa. Idean tulee olla myös sellainen, että kaupunki voi toteuttaa sen. Mutta hei, idea voi totta kai olla joku pienempikin, johon ei mene ihan noin isoa rahasummaa! Lopulta kaikki sellaiset ideat, jotka voidaan oikeasti toteuttaa tuolla rahalla, menevät äänestykseen.

🏃🏃‍♀️🧑‍🦽🤸🚴 Mene siis OSBUn nettisivuille, luo itsellesi tunnus tai kirjaudu sisään omilla eduouka-tunnuksillasi ja jätä ideasi sinne. 

Yksinkertaista! 😄

#OSBU #OsallistuvaBudjetointi #NuoretMukaanIdeoimaan #NuortenOulu #OulunNuorisopalvelut #Oulu
Hei sinä nuori taiteilija tai taiteen harrastaja! Nuori Kulttuuri On Air videokatselmuksen haku alkaa helmikuussa 🤩⁠
⁠
Nuori Kulttuuri On Air on monipaikkainen nuorten taidetapahtuma, joka huipentuu lauantaina 7.5. kuudella paikkakunnalla: Inari, Rovaniemi, Oulu, Mikkeli, Tampere ja Helsinki.⁠
⁠
Voit hakea mukaan millä tahansa taiteenlajilla, yksin tai ryhmänä. ⁠
⁠
Haku videokatselmukseen alkaa 1.2.2022. Haun 300 ensimmäistä teosta saavat asiantuntijaraadilta palautteen. Kaikki hakuvideot myös julkaistaan helmikuun lopussa Digistagella. ⁠
⁠
Hae mukaan!⁠
⁠
Lisää Nuori Kulttuuri On Airista voit lukea osoitteessa www.nuorikulttuuri.fi/onair⁠
⁠
#NuortenOulu #OulunNuorisopalvelut #Oulu #NuoriKulttuuriOnAir #AsteenVerran
Digitaalisen nuorisotyön kehittämishanke Peliliike jatkaa Reload-iltapäiväkahvitteluja myös tänä vuonna! ☕️✨

Tammikuun kahvit juodaan tänään torstaina klo. 14-15 Peliliikkeen Discord palvelimella. Esittelyvuorossa Helsingin Pelietsivä -hanke sekä Sopimusvuori ry.
 
Kuullaan siellä! Kutsulinkki Peliliikkeen palvelimelle www.peliliike.org/reload 👾
 
#peliliike #reload #discord #digikahvit #verkostoituminen #sikuprojektit #oulu #diginuorisotyö #nuorisotyö #kehittäminen #nuortenoulu
Terkkuja Ylikiimingistä, tarkemmin sanottuna Vesalan Boxilta! Mitä veikkaat, kumpi vie tän bilismatsin: nuoriso-ohjaajamme Iina vai työkokeilijamme Tanja? 🤪😎

#Oulu #NuortenOulu #OulunNuorisopalvelut #AsteenVerran #NuorisotilaBoxi
Nuori Kulttuuri On Air 2022
Videokatselmus ja haku esiintymään

Nuori Kulttuuri On Air on monipaikkainen nuorten taidetapahtuma. Suomi on jaettu kuuteen satelliittitapahtumaan, jonne kokoontuvat omalta alueeltaan valittavat esitykset ja teokset. Haku toteutetaan videokatselmuksena 1.-18.2.2022.

Nuori Kulttuuri On Air -päivänä lauantaina 7.5.2022 kuusi satelliittitapahtumaa juhlistaa kulttuurisen nuorisotyön ilosanomaa pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Mikkelissä, Oulussa, Rovaniemellä ja Inarissa. 

Tutustu videokatselmuksen ja haun sääntöihin osoitteessa https://nuorikulttuuri.fi/onair/on-air-saannot/

#NuortenOulu #OulunNuorisopalvelut #Oulu #AsteenVerran #NuoriKulttuuriOnAir
Chat käynnistyy taas! Voit tulla juttelemaan  maanantaista lauantaihin klo 18-20
#nuortenoulu #nuortenouluchat
Valitettavasti tämän illan 18-29-vuotiaiden Coffee&Talk Robert's Coffee-kahvilassa on peruttu huonontuneen koronatilanteen vuoksi. Tiedotamme, kun toiminta voi taas jatkua.
#NuortenOulu #OulunNuorisopalvelut #Oulu #AsteenVerran #RobertsCoffee
Mikä on sun MP?

Etä vai normi koulu?

#NuortenOulu  #Oulu #OuluNuorisopalvelut #AsteenVerran