Ylikiimingin nuorisotila Boxi

Tervetuloa Ylikiimingin nuorisotilalle!

Ylikiimingin nuorisotila Boxi on alueen lasten ja nuorten kokoontumis- ja kohtaamispaikka. Boxi tarjoaa sinulle turvallisen ympäristön viettää vapaa-aikaa, harrastaa sekä tavata kavereita ja ohjaajia.

Nuorisotila sijaitsee Ylikiimingin kirkonkylällä entisessä kunnantalossa, asukastuvan alakerrassa. Tämän lisäksi 7.lk – 17 – vuotiaille tarkoitettua toimintaa järjestetään myös Vesalan monitoimitalolla, ns. Vesalan Boxilla keskiviikkoisin. Kylän Boxin tilat eivät ole täysin esteettömät, koska tilamme ovat kahdessa tasossa.

Nuorisotilalla voit esimerkiksi käyttää liikuntasalia Vesalassa, pelailla lauta- tai konsolipelejä, askarrella, pelata biljardia tai saapua vain oleilemaan. Nuoret voivat myös järjestää omaehtoista toimintaa (esim. kerhoja) meidän ohjaajien tukemana.

Teemme yhteistyötä myös alueen koulujen, kirjaston ja seurakunnan kanssa, eli voit törmätä meidän tilan ohjaajiin myös Boxin ulkopuolella. Ideat ja toiveet ovat aina tervetulleita, joten kerrothan niistä meille tai laita meille viestiä puhelimitse, Facebookissa, Instagramissa tai Snapchatissa.

Allaolevassa videossa esittelemme Boxin toimintaa. Voit myös katsoa videon Nuorten Oulu- Youtube kanavalta (Linkki videoon).

Ylikiimingin nuorisotilan esittely

Ohjaajat

Anu Vuotila

Iina Saarinen

Riikka Merkkiniemi

Yhteystiedot / Kylän Boxi

boxi logo

Sähköpostit:


Aukioloajat

Maanantai -torstai
1. – 6.lk klo 12 – 17

Perjantai
1. – 6.lk klo 12 – 17
7.lk – 17v. klo 17 – 20

Muutokset aukioloihin ja tarkemmat viikkotaulut löytyvät Instagramista @nuorisotila_boxi

Yhteystiedot / Vesalan Boxi

Sähköpostit:

Aukioloajat

Tiistai ja torstai
1. – 6.lk klo 12 – 17

Keskiviikko
1. – 6.lk klo 12 – 17
7.lk – 17v. klo 17 – 20

Muutokset aukioloihin ja tarkemmat viikkotaulut löytyvät Instagramista @nuorisotila_boxi

Ajankohtaista alueella

Tänään juhlitaan koulujen loppumista myös täällä nuokkarilla. Oli huippua taas huomata, että Ylikiiminki on täynnä ihania ja vastuullisia nuoria, joita täällä Boxilla on käynyt illan aikana liki 80. Jokainen nuori puhallutettiin eikä ikäviä yllätyksiä tullut. Bileet jatkuu tänään klo 01 asti!👍👍🥳😎 

#nuorisotilaboxi #nuortenoulu #oulu #oulunnuorisopalvelut
Ihanaa kesälomaa Boxin poppoolta! 🥳 Tänään ja huomenna Boxi on vielä auki, mutta sen jälkeen siirrymme kesäksi muihin hommiin. Boxi avaa ovensa syyslukukauden alettua ke 11.8. klo 12 1.-6.-luokkalaisille. 

Mutta tulkaahan vielä morottamaan tänään ja huomenna! 😎

#oulu #nuortenoulu #nuorisotilaboxi #oulunnuorisopalvelut
Onko hukassa vaatetta ?🤔 Paljon on jäänyt vaatetta, tule katsomaan löytyykö omasi ! Tämän viikon  jälkeen kaikki lähtevät kierrätykseen #nuorisotilaboxi
Vappukahveilla. 🥯☕ Isoille luvassa illalla samanlaista evästystä kera siman! Tuuhan testaamaan, saatko syötyä donitsin loppuun nuolaisematta huulia. 😋 Illalla lisäksi luvassa vappuämpärin arvonta ja musavisa. 🥳 Boxi siis 7.lk-17-vuotiaille auki tänään perjantaina klo 17-20. Teretulemast!!!

#oulu #oulunnuorisopalvelut #nuorisotilaboxi #nuortenoulu
Saimme Boxille uuden ystävän, Jukkiksen. Jukkis on luonteeltaan hyvin rauhallinen ja hän arvostaa, jos jokaisen omia rajoja kunnioitetaan eikä tulla ilman lupaa liian lähelle härppimään. Jukkis on mahtava kuuntelija; hän jaksaa kärsivällisesti kuunnella toisten juttuja eikä pölise päälle omia asioitaan. Jukkis rakastaa valoa ja pysyvyyttä, ja ihan niin kuin me Boxin ohjaajatkin, inhoaa kylmää. Voi pojat me ollaan iloisia, että saatiin Jukkis tänne meitä ilahduttamaan! 🥰🌴

#nuorisotilaboxi
Oottehan jo tietoisia, että 5.lk-17-vuotiaat voivat tulla sekä kylän että Vesalan Boxille yksin tai yhdessä kavereiden kanssa? Nuoret voivat varata vuoron joko soittamalla/laittamalla viestiä tai sitten vaikka täällä instassa yksityisviestiä laittamalla. Boxilla saa olla yhtä aikaa max. 6 nuorta ja maskia tulee käyttää. Tarkemmat ohjeet varaamiseen löytyvät mm. meidän profiilin kohokohdista!

Tuuhan viettää aikaa Boxille! 🎱

#oulu #nuortenoulu #nuorisotilaboxi #oulunnuorisopalvelut
Ihanaa viikonloppua tyypit! 🤩 Päästiin Anun kanssa lopettelemaan viikko Kiimingin Sykkeelle Juhon hellään huomaan. 🥰 - Riikka
#oulu #nuortenoulu #oulunnuorisopalvelut #nuorisotilaboxi
Ylikiimingistä moro! Me ollaan täällä Ykissä melekosia pitämään erilaisia kisailuvisailu-instalivejä ja ajateltiinkin pitää tänään keskiviikkona 13.1. klo 17 Piirrä ja arvaa -kisailulive täällä NuortenOulun instatilillä. Tulehan mukaan arvailemaan, mitä me yritetään piirtää. Voittajalle luvassa palkinto. 🤩

#oulu #oulunnuorisopalvelut #nuortenoulu #nuorisotilaboxi
Täällä ollaan taas tutulla kokoonpanolla Ylikiimingissä. 😊 Poikkeusaika jatkuu nykyisillä tiedoilla 18.1. saakka eli Boxin ovet ovat kiinni kaikille muille paitsi 1.-2.-luokkalaisille. Mutta ei hätiä mitiä, verkkotyötä tehdään tuttuun tapaan keskiviikko- ja perjantai-iltaisin. 🥳 Tänään meidät tavoittaa klo 20 asti eri kanavia pitkin (snäppi, ig, wa...). Lisäksi meidät voi nähdä tänään kahdessa eri livessä!

#oulu #oulunnuorisopalvelut #nuortenoulu  #nuorisotilaboxi