Vesalan käsityö- ja pelilanit

Iloisia uutisia! Vesalan käsityö- ja pelilanit tekevät pitkään kaivatun paluun tämän viikon lauantaina 24.9. Vesalan koululla. Lanit järjestetään yhteistyössä Oulun nuorisopalveluiden sekä Reki-Vesalan asukkaat ry:n kanssa. Laneilla voi joko keskittyä käsitöihin tai pelailuun tai olla mukana molemmissa.

Lanien käsityöpuolella sekä FabLab että koulun käsityöluokat ovat auki 0-17-vuotiaille klo 17-20 ja aikuisille klo 20-00. Käsityöpuolella voi päästää luovuuden valloilleen ja opetella esimerkiksi laserleikkurin käyttöä.

Lanien pelipuoli järjestetään Vesalan koulun liikuntasalissa Valppaassa. Pelipuolella voi osallistua erilaisiin turnauksiin, pelata kunnon pelitietokoneilla sekä testata VR-laseja. Oman tietokoneen tai muun pelikonsolin voi ottaa laneille mukaan. Pelipuoli on auki 7-17-vuotiaille klo 16-20 (tällöin pelien ikäraja on K7) ja 12-17-vuotiaille klo 20-00.

Illan aikana myös Boxin tilat ovat auki klo 16-20. Kaikille ilmainen makkaratarjoilu on klo 19:30. Tervetuloa mukaan tekemään käsitöitä ja pelailemaan!

Vesala Open logo.