Vaihtoehtoinen vappu

Onko sinulla jo vappusuunnitelmia? Jos ei niin katoppa tämä!

Maikkulan nuorisotalo on auki vappuaattona 30.4 klo 17.00-23.00. Toiminta on suunnattu 13-17-vuotiaille. Toiminta järjestetään yhteistyössä Maikkulan, Kaukovainion, Kaakkurin ja Oulunsalon nuorisotalojen kanssa.

Tervetuloa viettämään vappua Maikkulan nuorisotalolle! Illan aikana on luvassa erilaisia kilpailuja ja ohjattuja toimintoja. 

Ruoalla on iso osa suomalaisessa juhlakulttuurissa, emmekä poikkea perinteistä tämänkään juhlapäivän kanssa! Mikäli ilmat antavat myöten, grillaamme makkaraa nuorisotalon pihalla. Makkaran kyytipojaksi tarjolla on simaa ja limpparia. Tarjolla on myös jäätelöä ja koko komeuden kruunaa munkkikahvit.

nuorisotyöntekijä grillaa

Tekemistä löytyy illan aikana varmasti jokaiselle. Voit tulla haastamaan ohjaajia vaikkapa Mölkyssä, voittaa huikeita palkintoja lattiabingossa, tai osallistua Speden Speleistä tuttuun nopeuskilpailuun. Talolla on myös 8 pelitietokonetta vapaassa käytössä. Hyvin varustelussa liikuntasalissa voit purkaa ylimääräistä energiaa esimerkiksi pingiksen tai koripalloilun parissa. Olohuoneessa voit rentoutua vaikkapa katsomalla elokuvan valkokankaalla. Eikä tässä vielä kaikki! Nimittäin talolla kävijöiden kesken arvotaan ”kesäpaketti”, joten kannattaa tulla paikalle!

Osa ohjaajista jalkautuu alueelle. Voit kutsua meidät paikalle vaikkapa somekanavien kautta.  Jokainen jalkautumisessa tavattu nuori osallistuu ”kesäpaketin” arvontaan.

Alla suorat linkit nuorisotalojen Instagram tileille:
Maikkulan nuorisotalo
Oulunsalon nuorisotalo
Kaakkurin lasten- ja nuortentalo
Kaukovainion nuorisotila