Uutta syyskuussa Byströmin ryhmätoiminnoissa – B- Somebody aloittaa

Psykiatrisen sairaanhoidon ja etsivän nuorisotyön ammattilaisille on päivittäistä kohdata ihmisiä, joita huolestuttavat oma jaksaminen ja ahdistus.   Ahdistuksesta voi syttyä myös halu, motivaatio muutokseen. Tämän tuskailun ja näköalattomuuden horisonttiin sytytämme mahdolliseksi valoksi vertaisuuteen perustuvan ryhmän. Tavoite on antaa mahdollisimman konkreettisia, toiminnallisia keinoja helpottaa ahdistusta ja tukea jaksamista. Toiminnallisuuden lisäksi yhdistelemme Byströmin Ohjaamon työkalupakista tuttuja keinoja mm. osia HOT-valmennuksesta ja Jännittäjä-ryhmästä.  Omia voimavaroja ryhmään varten on hyvä olla sen verran, että on motivaatiota omaan muutostyöhön. Ryhmän tavoitteena on lievittää ahdistuksen kokemista siedettäväksi ja auttaa sosiaalisissa tilanteissa olemista. Työskentelemme itsetunnon ja itsetuntemuksen kanssa niin, että jokainen meistä voi kokea olevansa tärkeä. – B-somebody. 

B-somebody-ryhmä alkaa perjantaina 23.9. klo 10 – 12. Byströmin Ohjaamossa. Ryhmäkertoja on viisi. Ryhmäkertojen jälkeen on mahdollista jäädä viettämään aikaa kaikille avoimeen Olkkariin klo 12 jälkeen.  

Ryhmää ohjaavat Anna Janhunen, psykiatrinen sairaanhoitaja ja Simo Kivari, etsivä nuorisotyöntekijä. Lisätietoja ja ilmoittautumiset Simo Kivari 0400 327270 (tekstiviesti, WA-viesti tai puhelu)