Tule vain paikalle! – keskusteluapua tarjolla Byströmin Ohjaamossa keskiviikkoisin.

Byströmin Ohjaamossa alkaa 9.3.2022 lähtien Vamoksen valmentajien WALK-IN oululaisille 16–29-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille. Walk-in on keskiviikkoisin klo 12–14. Byströmin Ohjaamo löytyy tutusta osoitteesta Hallituskatu 5. Kattoremontin vuoksi tule sisään nurkkaovesta, joka on Hallituskadun ja Aleksanterinkadun kulmassa.

Mikä walk-in?

Voit tulla ilman ajanvarausta juttelemaan mistä tahansa mieltäsi painavasta aiheesta tai huolesta. Keskustelussa käytetään ratkaisukeskeisen lyhytterapian menetelmiä. Tarkoituksena on antaa tukea arkeesi ja jaksamiseesi. Tapaaminen on ilmainen ja luottamuksellinen sekä halutessasi anonyymi. Tapaamisen kesto on noin 45 minuuttia.

Mistä voi tulla juttelemaan?

Ahdistaako, stressaako tai oletko jäänyt yksin? Voit tulla juttelemaan elämäntilanteestasi riippumatta, oli huolesi pieni tai iso, nolo tai haastava. Etsitään yhdessä ratkaisuja tilanteeseesi. Akuutissa tai tiiviimmän tuen tarpeessa neuvomme palveluissa eteenpäin. Mukaan saa ottaa myös itselle tärkeän ihmisen.

Yhteistyössä!

Sinua vastassa ovat Vamoksen valmentajat Pirita ja Sari. Vamos on Oulussa toimiva nuorille suunnattu palvelu tarjoten yksilö- ja ryhmävalmennusta. Oululaiset toimijat ja tahot ovat käynnistämässä lyhytterapeuttista walk-in-toimintaa, jonka ensi askeleet käynnistyvät nyt Byströmin Ohjaamossa.

Lisätietoja toiminnasta antaa Sari Paihonen (050 470 7815, ) ja Pirita Satomaa (050 338 0101, ).