Vamoksen valmentajien lyhytterapiaa ajanvarauksella Byströmillä keskiviikkoisin

Artikkelia päivitetty 29.8.2022. Alkuperäinen artikkeli julkaistu 3.3.2022.

Vamoksen valmentajat tarjoavat lyhytterapiaa Byströmin Ohjaamossa oululaisille 16–29-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille. Lyhytterapiaa toteutetaan ajanvarauksella keskiviikkoisin klo 12–14.30. Voit varata ajan Byströmin infosta, puhelimella 050 599 2293 tai sähköpostilla . Byströmin Ohjaamo löytyy tutusta osoitteesta Hallituskatu 5. Tule sisään sisäpihan nurkkaovesta, joka on Hallituskadun ja Aleksanterinkadun kulmassa.

Mistä voi tulla juttelemaan?

Ahdistaako, stressaako tai oletko jäänyt yksin? Voit tulla juttelemaan elämäntilanteestasi riippumatta, oli huolesi pieni tai iso, nolo tai haastava. Etsitään yhdessä ratkaisuja tilanteeseesi. Akuutissa tai tiiviimmän tuen tarpeessa neuvomme palveluissa eteenpäin. Mukaan saa ottaa myös itselle tärkeän ihmisen.

Keskustelussa käytetään ratkaisukeskeisen lyhytterapian menetelmiä. Tarkoituksena on antaa tukea arkeesi ja jaksamiseesi. Tapaaminen on ilmainen ja luottamuksellinen sekä halutessasi anonyymi. Tapaamisen kesto on noin 45 minuuttia.

Yhteistyössä!

Sinua vastassa Byströmin Ohjaamon lyhytterapiassa ovat Vamoksen valmentajat Pirita ja Sari. Vamos on Oulussa toimiva nuorille suunnattu palvelu tarjoten yksilö- ja ryhmävalmennusta. Lue lisää Vamoksesta (hdl.fi).

Keskiviikkoisin on tarjolla lyhytterapiaa myös klo 15–18 Nuortenkahvila Kivijalassa, os. Isokatu 17 (kulku sisäpihalta). Kirkon walk in -terapia on oululaisille nuorille ja nuorille aikuisille ilman ajanvarausta, ”Tule vain paikalle!”

Lisätietoja toiminnasta antaa Sari Paihonen (050 470 7815, ) ja Pirita Satomaa (050 338 0101, ).