Nuori henkilö tarkastelee puhelimesta Nuorten Oulun nettisivuja

Nuorten Oulu -chat

Nuorten Oulu -chat on tarkoitettu kaikille 13–29-vuotiaille nuorille. Chat on avoinna maanantaista torstaihin klo 18–20.

Chatti keskustelun voit aloittaa puhelukuplasta, joka sijaitsee sivun oikeassa alalaidassa.

Chattia toteuttavat nuorisopalvelun työntekijät sekä Oulussa toimivat yhteistyökumppanit.

Yksilöchat

Chatissa voit jutella nimettömänä kahden kesken eri ammattilaisten kanssa. Jos kaipaat tietoa, vastauksia kysymyksiisi tai vain jonkun luotettavan aikuisen, jolle jutella, on chat juuri sinua varten. 

Etsivä nuorisotyöntekijä

Voit jutella kaikenlaisista elämääsi liittyvistä asioista. Etenkin jos olet työn, koulutuksen tai muut aktiivisen toiminnan ulkopuolella tai kaipaat muutosta elämääsi. Voimme olla avuksi esim. työ- tai koulutuspolun löytämisessä.

Tällä nimikkeellä toimii Riikka, Niina ja Päivi

Nuorisotyöntekijä

Nuorisotyöntekijä toimii tukenasi arjessa. Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta.

Tällä nimikkeellä toimii Minna, Päivi, Mira, Anna, Sakke, Emilia, Terhi, Heli, Sanna, Ansku, Sonja, Janne, Jenna ja Mika

Seksuaalineuvoja

Seksuaalineuvojan kanssa voit keskustella mistä tahansa seksuaalisuuteen liittyvistä kysymyksistä.

Tällä nimikkeellä toimii Sanna, Mervi, Joonas ja Niina

Yksilö- ja työvalmentaja

Yksilövalmennus on henkilökohtaista ohjausta ja elämäntilanteen kartoitusta. Yksilövalmentaja auttaa nuorta yksilöllisen jatkopolun luomisessa.

Työvalmentajat työskentelevät työpajalla ja ohjaavat nuoria läpi työpäivien.

Chatissä toimivat yksilövalmentajat työskentelevät Oulun kaupungin työpajoilla.

Tällä nimikkeellä toimii Päivi ja Antti

Koulupsykologi ja -kuraattori

Koulupsykologi ja -kuraattori tukevat hyvän oppimisen, psyykkisen ja fyysisen terveyden sekä sosiaalisen hyvinvoinnin edistämistä ja ylläpitämistä sekä niiden edellytyksiä lisäävää toimintaa.

Terveydenhoitaja

Terveydenhoitaja on hyvinvoinnin ja ennaltaehkäisyn ammattilainen. Terveydenhoitaja tukee sinua monessa eri elämäsi osa-alueessa. Elintapasi, kuten ruokailu- ja nukkumistottumuksesi sekä mielialasi vaikuttavat siihen, miten hyvinvoivaksi itsesi koet!

Tällä nimikkeellä toimii Miia

Hätätilanteet

Joskus keskustelun yhteydessä voi tulla esille, että tarvitset muutakin kuin keskusteluun pohjautuvaa tukea. Chatin työntekijät voivat silloin ohjata sinua oikeisiin palveluihin tai voitte yhdessä pohtia, mikä auttaisi sinua parhaiten. Mikäli kyseessä on akuutti hätätilanne, lastensuojelullinen huoli tai rikos, tulee meidän keskustelutietojen pohjalta olla yhteydessä hätäkeskukseen, lastensuojeluviranomaisiin tai poliisiin. Mikäli poliisi pyytää, välitämme heille IP osoitteesi varmistaaksemme, että sinä saat apua.