< Tapahtumahakuun

Nuori Kulttuuri On Air

Tervetuloa mukaan nuorten monitaiteiseen tapahtumaan lauantaina 7.5.!

Oulun Nuori Kulttuuri On Air järjestetään Kasarmiklubilla Intiössä. Tapahtumassa on luvassa erilaisia non-stop-työpajoja, jotka ovat avoimia kaikille. Työpajoissa voit mm. testata omia graffititaitojasi, luoda oman sarjakuvasi tai kokeilla, kuinka onnistuvat seitsemän virkkeen kauhunovellit.

Oulussa nähdään myös hienoja videohaussa mukana olleita nuorten esityksiä. Saamme nauttia tarinoista niin tanssin kuin musiikinkin välityksellä. Ja illan kruunaa Nuori Kulttuuri On Air LIVE, jota voi seurata myös Kasarmiklubilla.

Tapahtuman aikataulu:

  • Klo 16-17.30 työpajoja
  • Klo 17.30-18.15 esityksiä: Ohjelmointivirhe, Tulkoon kevät ja kevät tuli, Sulle salaisuuden kertoa mä voisin, UNI, Call of the Void,
  • Klo 18.15-19 työpajoja
  • Klo 19-20 Nuori Kultturi On Air LIVE, lähetyksen aikana pientä tarjoilua
  • Klo 20.15-21 Musiikkia, esiintymässä oululaiset Eemeli Vaara ja Jonne Siekkinen
  • (illan aikataulu voi hieman muuttua riippuen LIVEn kestosta)

Nuori Kulttuuri On Air on monipaikkainen ja -taiteinen nuorten tapahtuma. Lauantaina 7.5. juhlistamme kulttuurista nuorisotyötä eri puolella maata viidessä osallistuja- sekä yleisötapahtumassa. Näitä kutsutaan On Air vuonna satelliittitapahtumiksi. Tämän vuoden satelliitit löytyvät Tampereelta (Monitoimitalo 13), Mikkelistä (Kauppakeskus Stella), Oulusta (Kasarmiklubi) ja Rovaniemeltä (Monitoritalo Monde).

Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Sijainti

Kasarmiklubi

Upseerinkatu 8

90100 Oulu

Järjestäjä

Oulun kaupungin nuorisopalvelut

Liput

Vapaa pääsy