< Tapahtumahakuun

Kaupunkikokous

Lasten ja nuorten kaupunkikokous on vuosittain järjestettävä juhlallinen tilaisuus, jossa lapset ja nuoret päättävät erilaisista hankinnoista ja lausuntoesityksistä. Kaupunkikokoukselle on myönnetty 10 000 euron määräraha, jonka jakamisesta lapset ja nuoret päättävät.

Lasten ja nuorten työskentely alkaa kouluilla luokista, etenee oppilaskuntien hallituksiin ja jatkuu alueellisiin osallisuusryhmiin. Osallisuusryhmien edustajat eli lapset ja nuoret tuovat alueen ehdotukset kaupunkikokoukseen. Myös kaupunkikokouksen puheenjohtajina toimivat oululaiset nuoret. – musiikki- tai muista esiintyjistä puhumattakaan!

Kaupunkikokoukseen tulevat ehdotukset voivat olla myös lausuntoehdotuksia. Ideat, joiden toteutukseen tarvitaan enemmän kuin 10 000 euroa tai ne vaativat jatkuvaa rahoitusta ovat lausuntoehdotuksia.   

Kaikilla oululaisilla oppilailla on mahdollisuus vaikuttaa esityksiin keksimällä luokissa hyviä kehittämiskohteita. Kuka tahansa lapsi tai nuori voi toimittaa omia kehittämisideoita myös suoraan alueellisille lasten ja nuorten osallisuusryhmille tai nuorisovaltuusto ONElle.

Oman alueesi lasten ja nuorten osallisuusryhmän voit tarkistaa tästä linkistä: nuortenoulu.fi/alueelliset-osallisuusryhmat

Täältä pääset nuorisovaltuusto ONEn sivulle: nuortenoulu.fi/nuorisovaltuusto-one

Lasten ja nuorten kaupunkikokous järjestetään Teams Live -lähetyksenä. Lapset ja nuoret voivat seurata kokouslähetystä opettajan johdolla tiistaina 13.9. klo 12-14.

Kaupunkikokous 13.9.2022

Lasten ja nuorten kaupunkikokous järjestetään Teams Live -lähetyksenä. Lapset ja nuoret voivat seurata kokouslähetystä opettajan johdolla tiistaina 13.9. klo 12-14. Teams-linkin kaupunkikokoukseen löydät kaupunkikokouksen sivulta ennen kokousta.

Yhteystiedot

Osallisuusvalmentaja
Noora Mäkinen

p. 044 703 8314

Osallisuuden kehittäjäopettaja
Satu Kurvinen

p. 044 703 9188

Sijainti

Etänä (Teams)

90100 Oulu

Järjestäjä

Sivistys-ja kulttuuripalvelut

Liput

Vapaa pääsy