Ryhmä erityisherkille nuorille

Kehotietoisuus palautumisen tukena -ryhmä erityisherkille alkaa 16.2.

Haluaisitko vahvistaa keho-mieli -yhteyttä ja oppia kehollisia rauhoittumiskeinoja? Kuuden kerran ryhmä on suunnattu 16–29-vuotiaille erityisherkille, jotka kaipaavat tukea palautumiseen. Ryhmäkoko max. 6 henkilöä.

Ryhmässä tehdään kehotietoisuusharjoituksia, jotka tapahtuvat ohjatussa lempeässä liikkeessä sekä hengityksen huomioinnin ja lihasvenytysten avulla. Tarkoituksena on auttaa palautumaan kuormituksesta, aistiärsyketulvasta sekä oppia keinoja, jotka voivat toimia sinulle säätelyapuna jaksamiseen arjessa. Ryhmässä saat myös tietoa kehoreaktioista, vireydestä ja herkkyydestä. Itseymmärrys lisääntyy kehotietoisuuden kautta. Kehokokemuksia jäsennetään kirjoittaen tapaamisten lopussa. Keskustelu omista kokemuksista on vapaaehtoista.

Ryhmä kokoontuu torstaisin klo 17.00-18.00 16.2. alkaen. Tapaamiskertoja on 6. Paikkana toimiin Kokokehon tiloissa osoitteessa Kauppurienkatu 31 A. Ohjaajana toimii psykofyysinen fysioterapeutti ja joogaohjaaja Katja Laukka.

Ilmoittautumiset: .

Lisätietoja ryhmästä löydät HSP:n verkkosivuilta.

Ryhmä on osa HSP Nuoret aikuiset -hanketta ja se toteutuu yhteistyössä Kokokehon kanssa. Ryhmä on maksuton. Tervetuloa mukaan!