Kuva Rajakylän nuokkarin aulasta

Rajakylän nuorisotila

Tervetuloa nuokkarille!

Rajakylän nuorisotilalla pääset viettämään aikaa kavereiden ja koulutetun henkilökunnan kanssa monenlaisten tekemisten äärellä. Nuorisotilalla on käytössä oma liikuntasali, pelitila, askarteluhuone, oleskelutilat ja keittiö. Nuorisotilalla voit käydä mm. pelailemassa pallopelejä, pingistä, biljardia tai lautapelejä. Pelitilassa on 12 pelikonetta nuorten käytössä sekä PS4.

Nuokkarin viikko-ohjelmaan kuuluu haastepelejä, askartelua, kokkailua, kisoja ja visoja. Nuorisotilan ohjaajat valvovat ja järjestävät ohjattua toimintaa. Voitte myös itse vaikuttaa talolla järjestettävään toimintaan. Nuorista koostuva talotoimikunta suunnittelee ja järjestää teemailtoja sekä muuta kivaa toimintaa.

Lisäksi School of Gaming järjestää nuokkarilla perjantaisin 7.lk. – 17-vuotiaille esports-valmennusta klo 16-18 sekä mediakerhoa klo 18-20. Lisätietoa löytyy nuokkarin instagramista. Tässä linkki @rajisnuokkari

Tervetuloa mukaan Rajakylän nuokkarille!  

kuva työyhteisöstä

  

Katso alla olevalta videolta meidän nuokkarin esittely tai katso se oheisesta linkistä Rajakylän Nuorisotila(youtube.com)

Nuokkarin esittelyvideo

Ohjaajat

Timo Tolonen
Toni Hepo-oja
Raija Mankinen
Tarja Pyykkö
Merja Häyrynen
Elina Raudasoja
Alex Jämsen

Kaikki Oulun nuorisotilat kartalla.

Ajankohtaista alueella

Tilojen varaus

Nuorisotilojamme voi vuokrata. Katso Timmi-tilavarauskalenterista vapaat ajat ja tee hakemus alla olevan lomakkeen avulla!

Aula/olohuone/keittiö 147,5 m2
Kerhohuone 49 m2
Nuorisotalon liikuntasali 119 m2

Vuoronjakoperiaatteet ja käyttöehdot:

Nuorisopalveluiden oma toiminta
Oululaiset alle 29-vuotiaiden ryhmät
Oululaiset rekisteröidyt järjestöt/yhdistykset
Muut toimijat

Emme vuokraa nuorisotiloja yksityiseen käyttöön esim. synttärit
Kausivuoroja vuokrataan vain lapsi- ja nuorisojärjestöille tai sopimusyhteistyökumppaneille.

Nuorisotilan varaushakemus löytyy täältä

Hox hox!!
Ensi viikolla starttaa pelivalmennykset nuokkareilla! 

Meillä vaihtuu päivä keskiviikoksi ja aika on klo 17-19. Valmennus on K-12!

Tervetuloa mukaan!

#SchoolOfGaming #RajisNuokkari #NuortenOulu #Pelivalmennus #Esports #OulunNuorisopalvelut #Oulu #AsteenVerran
Moi mä oon Elina 👋

Siirryin Ritaharjusta Rajakylään tänä syksynä ja oon kyllä tykänny olla täälläkin töissä. 2018 olin Haukiputaan nuokkarilla työharjoittelussa ja vuotta myöhemmin aloitin työt nuoriso-ohjaajana.

Vapaa-ajalla käyn kuntosalilla ja vastapainoksi tykkään syödä paljon (erityisesti kaikki makea maistuu). Osaan myös neuloa hienoja kirjoneulevillasukkia. 

Mulle voit tulla jutteleen joko Rajakylän nuokkarilla tai Patelan nuokkarilla. ✌ 

#RajisNuokkari #NuortenOulu #OulunNuorisotyö #Oulu
Tämän viikon työntekijäesittely:

Moi vaan! Oon Marika ja toimin nuoriso-ohjaajana Pateniemen iltapäivätoiminnassa, Rajakylän nuokkarilla ja teen myös Martinniemen ja Pöllönkankaan kouluilla nuorteniltoja 🙂 Oon koulutukseltani yhteisöpedagogi ja ollut nuorisopalveluilla töissä vuodesta 2018 lähtien.

Vapaa-aika kuluu perheen kanssa  ulkoillen ja elokuvia katsellen. Tykkään pelata erilaisia lautapelejä 🙂 
#RajisNuokkari #NuortenOulu #OulunNuorisopalvelut #Oulu
Nyt aloitetaan työntekijäesittelyt meidän nuokkarilta! Kerran viikossa joku työntekijöistä kertoo hieman itsestään.
Esittelyt aloittaa Toni.

"Moro vaan. Nimihän siis on Toni ja olen ollut töissä Rajakylän nuokkarilla syksystä 2015 asti ja Oulun kaupungin nuorisopalveluilla vuodesta 2010. 
Olen ammatiltani nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja, jonka tutkinnon olen suorittanut Haapaveden Opistolla.

Työssäni pidän sen monipuolisuudesta ja varsinkin verkkonuorisotyön tuomista uusista työmuodoista. Etenkin pelimaailmaan ja pelikulttuuriin tutustuminen on ollut mielenkiintoista. Tavoittena onkin luoda omanlainen pelikulttuuri nuorisotalolle. Nuorten näköistä ja heistä lähtevää toimintaa.
Täytyy sanoa että tuo pelaaminen ja pelistriimaukset ovat tuoneet piristystä "normaaliin työarkeen". Vaikkakin nykyään se on jo ihan normihommaa. 🙂

Vapaa-aika menee aika tiiviisti urheilua seuraten. Oma aktiiviurheilijaura on jäänyt jo eläkkeelle. 😂 Etenkin jääkiekko vie useita tunteja päivässä. Seuraan aktiivisesti NHL:ää sekä kotimaista liigaa. Siinäpä ne aamut ennen työpäiviä tai illat työpäivän jälkeen menee.
Toki saattaa olla et tuo fortniten pelaaminen on lipsahtanut vähän vapaa-ajan puolellekkin (vaikken sitä myönnäkkään) 😅
Toki kesäisin harrastan frisbeegolfia ja talvisin tulee käytyä vielä pelaamassa pipolätkää. Ja pitää sitä koiraa tieten ulkoiluttaa vuoden ympäri että kyllähän se urheilusta käy 😂

Mitähän vielä...🤔 Mullei oikein ole mitään lempiväriä tai lempiruokia, pidän kyllä syömisestä 😂
Tykkään kulkea verkkareissa ja hupparissa lähes kaikkialle ja olen pelannut änäriä konsolilla jo NHL-98 pelistä asti!"
#RajisNuokkari #NuortenOulu #OulunNuorisopalvelut #Oulu
Hox nuoriso. Talotoimikunta info Rajakylän nuokkarilla torstaina 16.9 klo 18. Tervetuloa😊 #OulunNuorisopalvelut #NuortenOulu #Oulu #RajisNuokkari
Aurinko paistaa taas ja kuudelta jäädään juhannuksen viettoon 🌝 Eilen grillattiin, tänäänkin jotakin hyvää luvassa 🥞🍧🍓 (pienet 12-16/nuoret 16-18, ens viikko ma-pe auki ollaan vielä) #rajisnuokkari #oulunnuorisopalvelut #nuortenoulu #oulu
Tänään vielä normaalisti ollaan ilta auki, ensi viikolla jatketaan nuokkarin kesätoiminnoissa, luvassa muun muassa sirkustelua. Aurinkoista kesää ja lomaa 🌝 #rajisnuokkari #oulunnuorisopalvelut #nuortenoulu #oulu