Nuoria istumassa Rotuaarin Lavalla.

Pulmakulma: Seksi ja seksuaalisuus

Toisen hyväileminen

Aurora

Moikka! Miten toiselle kannattaa ehdottaa hyväilyä? Seksiin siirtymistä?

Miten poikaa kannattaa hyväillä?

  • Seksuaalineuvoja

   Hei Aurora, kiitos kysymyksestäsi.
   Kun tapaa ihmisen, joka herättää voimakkaita tunteita ja halua läheisyyteen ja fyysiseen kosketukseen, paras etenemistahti löytyy puhumalla toisen kanssa. Jokainen kypsyy seksuaalisesti omaan tahtiin ja jokaisen etenemistahti on erilainen. Koskettaminen, suutelu ja hyväily ovat monelle nautinnollinen tapa olla lähellä toista. Kun toisesta henkilöstä tulee läheinen, voi läheisyyden ja koskettamisen tarvekin kasvaa luonnollisesti. On hyvä, jos pystyy puhumaan asioista avoimesti, mistä itse pitää ja mistä toinen pitää. Näin voi saada paljon itsevarmuutta ja tietoa siitä, mikä tuntuu kummastakin hyvältä.

   Seksiin siirtymisessä yleisneuvona voi olla sellainen, että seksiä haluaa enemmän kuin se pelottaa tai jännittää. Eli silloin, kun sinä itse ja kumppanisi oikeasti sitä haluatte. Se, miten seksiä toteuttaa on myös yksilöllistä. Seksin aloittamisen ei tarvitse tarkoittaa yhdyntää, seksi voi edetä kyllä yhdyntään tai siinä ei tarvitse olla yhdyntää ollenkaan.

   Pojan hyväily ja se, mistä kukanenkin poika pitää, on yksilöllistä. Kun tutustuu toisen kehoon, löytyy ne kehon osat, joiden hyväilystä hän nauttii. Peniksen hyväilyä voi kokeilla myös. Se voi olla peniksen edestakaista liikettä, silittelyä tai puristamista. Näissäkin keskustelemalla ja kokeilemalla löytyy ne asiat, joista molemmat nauttii.

Osallistu keskusteluun

Muita kysymyksiä