Nuoria istumassa Rotuaarin Lavalla.

Pulmakulma: Seksuaalisuus ja sukupuoli

Hellimistä

kis

Hei! Haluaisin kokeilla toisen tyydyttämistä. Mistä kannattaa aloittaa? Miten testata vaikka suuseksiä toiselle. Mitä se voi tehdä mulle? Pitääkö peniksen olla alusta asti pystyssä? Onko vaikeempi jos penis on iso? Maistuuko se pahalta? Minua ujostuttaa mutta haluan kokeilla erilaisia hellimisiä ja olla alasti toisen kanssa.

  • Seksuaalineuvoja

   Hei,

   kiitos kysymyksestäsi. Helliminen ja hellyys on iso ja tärkeä osa suhteen fyysisyyttä ja läheisyyttä. Nautinnon tuottaminen toiselle tuottaa mielihyvää itsellekin. Hellimisen ja hellien koskettamisen voi aloittaa vaikka tilanne ei etenisi seksitekoihin asti. Tällöin voi rauhassa tutustua toisen kehoon ja siihen, miten oma keho reagoi toisen kosketukseen. Näin oppii tuntemaan ja tietämään, mikä kosketus tuntuu hyvältä ja tuottaa mielihyvää. Keskustelu on tosi tärkeää, jotta molemmat tietävät, että toinen haluaa sitä mitä ollaan tekemässä ja rohkaistuu sanomaan, jos joku ei tunnu mukavalta. Tilanteen voi ja se tuleekin lopettaa, jos jompikumpi ei enää halua jatkaa.

   Suuseksissä hyväillään toisen penistä, kiveksiä, klitorista, häpyhuulia, emätinaukkoa tai peräaukon aluetta suulla tai kielellä. Suuseksissä on tärkeää hyvä hygienia, eli kannattaa käydä pesulla ennen seksiä. On tärkeää myös muistaa kondomin tai suuseksisuojan käyttö seksitautien ehkäisemiseksi. Seksitaudit leviävät suojaamattomassa limakalvokontaktissa eli esimerkiksi suun ja sukuelimen kontaktissa.

   Ujostuttaminen on varmasti ihan luonnollista uuden ja ihmeellisen asian äärellä. Kun kohtaa ihmisen, josta tosi paljon pitää ja jonka kanssa haluaa seksiä, voi edetä rauhallisesti toiseen tutustuen. Keskustelu, toisen kuuntelu ja pikkuhiljaa kosketuksen kautta eteneminen sellaiseen seksiin, jota molemmat haluavat ovat ihania asioita.

Osallistu keskusteluun

Muita kysymyksiä